MAKÜ’DEN MEHMET AKİF ANISINA “İLK GÜN ZARFI”

KÜLTÜR 09.04.2021 - 16:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3210+ kez okundu.
 

MAKÜ’DEN MEHMET AKİF ANISINA “İLK GÜN ZARFI”

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı yılını adına yakışır şekilde etkinlikler ve çalışmalarla geçirmeye devam ediyor.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; İstiklâl Marşının kabulünün 100. Yılı münasebetiyle 2021 yılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı genelge ile Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı yılı ilan edilmişti. Bu bağlamda çalışmalar yürüten MAKÜ’nün çalışmalarından biri de İlk Gün Zarfı oldu. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ozan Güvendi tarafından tasarımı yapılan İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı anısına İlk Gün Zarfı, Akif külliyatında önemli bir koleksiyon parçası olmaya şimdiden aday. 250 adet bastırılan zarf, filatelist ve koleksiyonerlerde büyük heyecan uyandırdı.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı yılını adına yakışır şekilde etkinlikler ve çalışmalarla geçirmeye devam ediyor.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; İstiklâl Marşının kabulünün 100. Yılı münasebetiyle 2021 yılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı genelge ile Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı yılı ilan edilmişti.

Bu bağlamda çalışmalar yürüten MAKÜ’nün çalışmalarından biri de İlk Gün Zarfı oldu.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ozan Güvendi tarafından tasarımı yapılan İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı anısına İlk Gün Zarfı, Akif külliyatında önemli bir koleksiyon parçası olmaya şimdiden aday. 250 adet bastırılan zarf, filatelist ve koleksiyonerlerde büyük heyecan uyandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.