MAKÜ ÖĞRENCİLERİNİN İSTİHDAMI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

SAĞLIK 12.02.2021 - 10:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3477+ kez okundu.
 

MAKÜ ÖĞRENCİLERİNİN İSTİHDAMI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Antalya Eczacı Odası ve Lokman Ecza Deposu ile iş birliği protokolü imzalandı.
“Eczacı Teknisyenliği” sertifikalı eğitim programını kapsayan iş birliği protokol törenine MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Antalya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mehmet Ertekin, Lokman Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hatice Öz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve Antalya Eczacı Odası üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen iş birliği protokolü ile MAKÜ öğrencilerinin alacağı iş yeri uygulamalı eczacı teknisyenliği eğitimi ile mesleğe hazırlanma, iş arama, iş bulma, kendini geliştirme ve mezunların istihdamının artırılması, eczacılık sektörü işgücü ihtiyacının karşılanması ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması amaçlanıyor. Protokol töreni sonra sonrası Rektör Korkmaz katılımcılara el dikimi top hediye etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Antalya Eczacı Odası ve Lokman Ecza Deposu ile iş birliği protokolü imzalandı.

“Eczacı Teknisyenliği” sertifikalı eğitim programını kapsayan iş birliği protokol törenine MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Antalya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mehmet Ertekin, Lokman Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hatice Öz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve Antalya Eczacı Odası üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen iş birliği protokolü ile MAKÜ öğrencilerinin alacağı iş yeri uygulamalı eczacı teknisyenliği eğitimi ile mesleğe hazırlanma, iş arama, iş bulma, kendini geliştirme ve mezunların istihdamının artırılması, eczacılık sektörü işgücü ihtiyacının karşılanması ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması amaçlanıyor.

Protokol töreni sonra sonrası Rektör Korkmaz katılımcılara el dikimi top hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.