MAKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ AKREDİTE OLDU

KÜLTÜR 02.04.2021 - 15:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3373+ kez okundu.
 

MAKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ AKREDİTE OLDU

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Veteriner Fakültesi ulusal düzeyde ilk akredite edilen fakülte oldu.
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında hayvancılık alanında başarılı çalışmalar yürütülen MAKÜ, kendine belirlediği misyon çerçevesinde yeni akademik birim ve programlar açmakla kalmayıp, mevcut akademik birim ve programların eğitim ve öğretimde belirlenen standartlara ulaşması ve geliştirilmesini de hedefliyor. Ulusal ve uluslararası düzeyde akreditasyon süreçlerini başlatan MAKÜ Veteriner Fakültesi, 1 Nisan 2021 tarihinde Veteriner Akreditasyon Kurulu (VAK) toplantısında alınan karar ile Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından tam akredite edilerek, ulusal akreditasyon sürecini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz akreditasyon hakkında “Şehrimize, üniversitemize ve fakültemize hayırlı olsun. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve fakülte yönetimine teşekkür ederim.” dedi  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Veteriner Fakültesi ulusal düzeyde ilk akredite edilen fakülte oldu.

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında hayvancılık alanında başarılı çalışmalar yürütülen MAKÜ, kendine belirlediği misyon çerçevesinde yeni akademik birim ve programlar açmakla kalmayıp, mevcut akademik birim ve programların eğitim ve öğretimde belirlenen standartlara ulaşması ve geliştirilmesini de hedefliyor.

Ulusal ve uluslararası düzeyde akreditasyon süreçlerini başlatan MAKÜ Veteriner Fakültesi, 1 Nisan 2021 tarihinde Veteriner Akreditasyon Kurulu (VAK) toplantısında alınan karar ile Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından tam akredite edilerek, ulusal akreditasyon sürecini başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz akreditasyon hakkında “Şehrimize, üniversitemize ve fakültemize hayırlı olsun. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve fakülte yönetimine teşekkür ederim.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.