MENGİ VE AKBIYIK’DAN TEFENNİ ZİYARETİ

SİYASET 18.01.2020 - 12:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4277+ kez okundu.
 

MENGİ VE AKBIYIK’DAN TEFENNİ ZİYARETİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve ekibi ile Tefenni ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlçe teşkilatlarıyla buluşmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mengi “İlçe ziyaretlerimizi devam ettiriyor ve ilçe yöneticilerimiz ile istişareler de Tefenni Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Gürocak’a nezaket ziyaretinde bulunduk. İlçe Emniyet Amirliğinin ardından sırasıyla Tefenni AK Parti İlçe Teşkilatımız ile bir araya geldik. İlçe esnafının sorunu hakkında yetkililerden bilgi aldık. İlçelerimizde teşkilatlarımız ile yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. İlçelerimizdeki ve köylerimizdeki yatırımların yakından takipçisiyiz. Tefenni İlçe ziyaretlerimiz sırasında ilçe başkanımız ve ilçe yöneticilerimiz bize rezene çayı ikram ettiler. Türkiye’nin rezene üretiminin yüzde 65’i Tefenni ilçemizden sağlanıyor. Rezenenin daha iyi bir şekilde tanıtılması için Vekillerimiz ile gerekli çalışmaları yapacağız. Tefenni teşkilatımıza bizlere göstermiş oldukları sıcak ve samimi ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. İl Özel İdaresi 2019 yatırım programını başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık; “Köylerimizde vatandaşımızın yaşam kalitesini arttırabilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla köylerimize şehir merkezi düzeyinde yatırımlar yapılması konusunda, Köylerimizin şehirleri aratmayacak düzeyde yapıya sahip olması için İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İl Özel İdaresi ekiplerimiz çalışmaları sürdürüyor. Köylerimize vatandaşımız yararına bir hizmet yapabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve ekibi ile Tefenni ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçe teşkilatlarıyla buluşmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mengi “İlçe ziyaretlerimizi devam ettiriyor ve ilçe yöneticilerimiz ile istişareler de Tefenni Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Gürocak’a nezaket ziyaretinde bulunduk. İlçe Emniyet Amirliğinin ardından sırasıyla Tefenni AK Parti İlçe Teşkilatımız ile bir araya geldik. İlçe esnafının sorunu hakkında yetkililerden bilgi aldık. İlçelerimizde teşkilatlarımız ile yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. İlçelerimizdeki ve köylerimizdeki yatırımların yakından takipçisiyiz.

Tefenni İlçe ziyaretlerimiz sırasında ilçe başkanımız ve ilçe yöneticilerimiz bize rezene çayı ikram ettiler. Türkiye’nin rezene üretiminin yüzde 65’i Tefenni ilçemizden sağlanıyor. Rezenenin daha iyi bir şekilde tanıtılması için Vekillerimiz ile gerekli çalışmaları yapacağız. Tefenni teşkilatımıza bizlere göstermiş oldukları sıcak ve samimi ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İl Özel İdaresi 2019 yatırım programını başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık; “Köylerimizde vatandaşımızın yaşam kalitesini arttırabilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla köylerimize şehir merkezi düzeyinde yatırımlar yapılması konusunda, Köylerimizin şehirleri aratmayacak düzeyde yapıya sahip olması için İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İl Özel İdaresi ekiplerimiz çalışmaları sürdürüyor. Köylerimize vatandaşımız yararına bir hizmet yapabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.