METEOROLOJİ’DEN AŞIRI YAĞIŞ VE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

GÜNDEM 15.06.2022 - 13:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2929+ kez okundu.
 

METEOROLOJİ’DEN AŞIRI YAĞIŞ VE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü 12:30-19:30 Saatleri arasında aşırı yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.
Meteoroloji Antalya 4 Bölge Müdürlüğü gün içinde öğle saatleri ile akşamın ilk saatleri arasında bölge illerinde meydana gelebilecek aşırı yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Meteoroloji aşırı yağış anında vatandaşlarımızın sel baskını oluşabilecek dire içleri ve sel tehlikesi oluşabilecek alanlardan uzak büyük ağaç altlarına sığınmamaları oluşabilecek şimşek tehlikesi nedeniyle uyarılmıştır Meteoroloji tarafından Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.  METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN ve UYARI MERKEZİ Yağış Şiddeti Hafif Yağış : 1-5 mm Orta Kuvvette Yağış : 6-20 mm Kuvvetli Yağış : 21-50 mm Çok Kuvvetli Yağış : 51-75 mm Şiddetli Yağış : 76-100 mm Aşırı Yağış : 100 mm üzeri
Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü 12:30-19:30 Saatleri arasında aşırı yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Meteoroloji Antalya 4 Bölge Müdürlüğü gün içinde öğle saatleri ile akşamın ilk saatleri arasında bölge illerinde meydana gelebilecek aşırı yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Meteoroloji aşırı yağış anında vatandaşlarımızın sel baskını oluşabilecek dire içleri ve sel tehlikesi oluşabilecek alanlardan uzak büyük ağaç altlarına sığınmamaları oluşabilecek şimşek tehlikesi nedeniyle uyarılmıştır

Meteoroloji tarafından Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN ve UYARI MERKEZİ

Yağış Şiddeti Hafif Yağış : 1-5 mm Orta Kuvvette Yağış : 6-20 mm Kuvvetli Yağış : 21-50 mm Çok Kuvvetli Yağış : 51-75 mm Şiddetli Yağış : 76-100 mm Aşırı Yağış : 100 mm üzeri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.