MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’İN İSVEÇ’DE REFERANDUM TEMASLARI

SİYASET 20.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3885+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’İN İSVEÇ’DE REFERANDUM TEMASLARI

AK Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi Milletvekili Bayram Özçelik, İsveç'in Göteborg şehrinde gurbetçi vatandaşlarla buluştu.
Göteborg'ta yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Bayram Özçelik, salon toplantısında bir araya geldiği gurbetçilere 16 Nisan’da yapılacak  referandum öncesi gurbetçileri yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi konusunda bilgilendirdi. İsveç'te yaşayan Türkleri Referandum için oy kullanmaya davet eden Bayram Özçelik, 18 maddelik Anayasa değişikliğinin içeriği konusunda merak edilen sorulara da cevap vererek, Türkiye’nin geleceğinin şekillendirilmesi konusunda destek istedi. Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi olaylarını da değerlendiren Milletvekili Özçelik, Türk milletinin canla, başla mücadele ederek ülkesine, demokrasiye, bayrağına, ezanına sahip çıktığını dile getirdi. Almanya’nın ardından Hollanda’da yaşanan diplomatik krizi değerlendiren Milletvekili Bayram Özçelik, Hollanda hükümetinin Türk Bakanlarının gurbetçilerle buluşmasını engellemesini sert dille eleştirdi. Bazı ülkelerin Türkiye’ye karşı uyguladığı kabul edilemez politikaları kınayan Özçelik, "Avrupa’nın her yerinden vatandaşlarımız yanımızda. Onlarla buluşmamızı engelleyen zihniyete teslim olmayacağız. Artık "Evet" mücadelesi emperyalizm ile mücadele safhasına geçmiştir. Avrupa faşizmi ve sömürgeci zihniyeti Evet’e karşı savaş açmıştır. Bu tutum karşılıksız kalmayacak" dedi. Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan gibi dirayetli, milletiyle birlikte hareket eden, eşsiz bir lidere sahip olmasının birçok ülkede rahatsızlık oluşturduğunu, dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye’nin önüne set çekmek, istikrarsızlaştırmak isteyen birtakım güçlerin küresel oyunlarla ülkemizi yeniden karanlık günlere döndürmek istediğini, buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. Özçelik, Göteborg'ta ayrıca beraberinde çok sayıda gurbetçi ile gurbetçi esnafları ziyaret etti.  
AK Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi Milletvekili Bayram Özçelik, İsveç'in Göteborg şehrinde gurbetçi vatandaşlarla buluştu.

Göteborg'ta yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Bayram Özçelik, salon toplantısında bir araya geldiği gurbetçilere 16 Nisan’da yapılacak  referandum öncesi gurbetçileri yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi konusunda bilgilendirdi.
İsveç'te yaşayan Türkleri Referandum için oy kullanmaya davet eden Bayram Özçelik, 18 maddelik Anayasa değişikliğinin içeriği konusunda merak edilen sorulara da cevap vererek, Türkiye’nin geleceğinin şekillendirilmesi konusunda destek istedi. Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi olaylarını da değerlendiren Milletvekili Özçelik, Türk milletinin canla, başla mücadele ederek ülkesine, demokrasiye, bayrağına, ezanına sahip çıktığını dile getirdi.
Almanya’nın ardından Hollanda’da yaşanan diplomatik krizi değerlendiren Milletvekili Bayram Özçelik, Hollanda hükümetinin Türk Bakanlarının gurbetçilerle buluşmasını engellemesini sert dille eleştirdi. Bazı ülkelerin Türkiye’ye karşı uyguladığı kabul edilemez politikaları kınayan Özçelik, "Avrupa’nın her yerinden vatandaşlarımız yanımızda. Onlarla buluşmamızı engelleyen zihniyete teslim olmayacağız. Artık "Evet" mücadelesi emperyalizm ile mücadele safhasına geçmiştir. Avrupa faşizmi ve sömürgeci zihniyeti Evet’e karşı savaş açmıştır. Bu tutum karşılıksız kalmayacak" dedi.
Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan gibi dirayetli, milletiyle birlikte hareket eden, eşsiz bir lidere sahip olmasının birçok ülkede rahatsızlık oluşturduğunu, dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye’nin önüne set çekmek, istikrarsızlaştırmak isteyen birtakım güçlerin küresel oyunlarla ülkemizi yeniden karanlık günlere döndürmek istediğini, buna asla izin vermeyeceklerini söyledi.
Özçelik, Göteborg'ta ayrıca beraberinde çok sayıda gurbetçi ile gurbetçi esnafları ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.