MİLLİ BAYRAMLAR “DEMÖKRASİNİN TEMİNATI OLMUŞTUR.”

YAŞAM 21.04.2018 - 15:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4701+ kez okundu.
 

MİLLİ BAYRAMLAR “DEMÖKRASİNİN TEMİNATI OLMUŞTUR.”

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
 Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, mesajında, "23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti açısından önemli bir tarihtir. 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimizin, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin net bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkumuzun ve umutlarımızın hep var olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, onlara ve dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi  
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

 Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, mesajında, "23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti açısından önemli bir tarihtir. 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimizin, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin net bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkumuzun ve umutlarımızın hep var olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, onlara ve dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.