MİNİ İL DANIŞMA MECLİSİ BAŞKAN MENGİ’NİN KATILIMI İLE YAPILDI

05.02.2018 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3192+ kez okundu.
 

MİNİ İL DANIŞMA MECLİSİ BAŞKAN MENGİ’NİN KATILIMI İLE YAPILDI

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin başkanlığında yapıldı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, AK parti İl Binasında düzenlendi. AK Parti Burdur İl binasında yapılan toplantıya, İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İlçe,  Belde Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri , İlçe ve Belde Belediye Başkanları önceki dönem İl Başkanları, AK Parti İlçe Kadın kolları Başkanları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Yönetim, Merkez  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimize rahmet dileyen Başkan Mengi, “Dün yüreğimize 8 kor ateşi düştü, şehitlerimiz için canlarımız yandı, şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar dilerim. İşte bugün tarihe tanıklık ediyoruz hep beraber yaşıyoruz, Bosna’da Irak’ta Suriye’de yaşananları gördük ve Biz bugün vatanımız uçurumun kenarındayken seyretmeyeceğiz ki yarın kendi evlatlarımızı kaybederken mezarlarının başlarında ağlamayalım. O yüzden bu son kale olan vatanımız ve milletimiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Nasıl mı mücadele edeceğiz,  İş adamlarımız daha çok çalışarak Dünyaya ihracat yapacaklar, Esnaflarımız işlerine daha çok sarılacaklar, Ev hanımlarımız vatansever evlatlar yetiştirerek, Bunların yanında Tabi burada teşkilatım hem işlerini en iyi şekilde yapacak hem de gece gündüz teşkilatımızın görevlerini yerine getirecek ki dünyanın bütün zalimleri toplanmış topyekun acımasızca açık açık ülkemize saldırıya geçmiş ve sadece bir kişi gençliğinden bu güne Akif’in dediği gibi zulmü alkışlamamış zalimi asla sevmemiş Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağız ve yükünü hafifleteceğiz. İşte bu mücadele içinde nefislerimize hakim olacağız, koltuk ve makam sevdasına kapılmayacağız, davamızın sadece ve sadece yüz yıllardır süren Gönül hareketi olduğunu unutmayacağız. Bu yüzden 2019’a giderken Burdur’da büyük bir zafere ulaşmak ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek olmak istiyorsak Birbirimize sarılmaktan başka çaremiz Yok. içimize fitne sokmayacağız, sağlam duracağız inşallah.’’ diye konuştu. Toplantı soru-cevap bölümü ile birlikte sona er  
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin başkanlığında yapıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, AK parti İl Binasında düzenlendi. AK Parti Burdur İl binasında yapılan toplantıya, İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İlçe,  Belde Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri , İlçe ve Belde Belediye Başkanları önceki dönem İl Başkanları, AK Parti İlçe Kadın kolları Başkanları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Yönetim, Merkez  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimize rahmet dileyen Başkan Mengi, “Dün yüreğimize 8 kor ateşi düştü, şehitlerimiz için canlarımız yandı, şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar dilerim. İşte bugün tarihe tanıklık ediyoruz hep beraber yaşıyoruz, Bosna’da Irak’ta Suriye’de yaşananları gördük ve Biz bugün vatanımız uçurumun kenarındayken seyretmeyeceğiz ki yarın kendi evlatlarımızı kaybederken mezarlarının başlarında ağlamayalım. O yüzden bu son kale olan vatanımız ve milletimiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Nasıl mı mücadele edeceğiz,  İş adamlarımız daha çok çalışarak Dünyaya ihracat yapacaklar, Esnaflarımız işlerine daha çok sarılacaklar, Ev hanımlarımız vatansever evlatlar yetiştirerek, Bunların yanında Tabi burada teşkilatım hem işlerini en iyi şekilde yapacak hem de gece gündüz teşkilatımızın görevlerini yerine getirecek ki dünyanın bütün zalimleri toplanmış topyekun acımasızca açık açık ülkemize saldırıya geçmiş ve sadece bir kişi gençliğinden bu güne Akif’in dediği gibi zulmü alkışlamamış zalimi asla sevmemiş Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağız ve yükünü hafifleteceğiz. İşte bu mücadele içinde nefislerimize hakim olacağız, koltuk ve makam sevdasına kapılmayacağız, davamızın sadece ve sadece yüz yıllardır süren Gönül hareketi olduğunu unutmayacağız. Bu yüzden 2019’a giderken Burdur’da büyük bir zafere ulaşmak ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek olmak istiyorsak Birbirimize sarılmaktan başka çaremiz Yok. içimize fitne sokmayacağız, sağlam duracağız inşallah.’’ diye konuştu. Toplantı soru-cevap bölümü ile birlikte sona er

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.