. MİZAH YOLUYLA TOPLUMSAL TERAPİ

KÜLTÜR 30.04.2022 - 10:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3222+ kez okundu.
 

. MİZAH YOLUYLA TOPLUMSAL TERAPİ

Barbaros Uzunöner gösteri için şöyle söylüyor: “Gösterimiz tam bir terapi. Mizah yoluyla toplumsal terapi yapıyoruz.
En iyi komedyenler tarafından sahnelenen KOMEDİ GIRGIR STAND UP GECESİ güldürerek iyileştiriyor ve seyredenlerini dertten tasadan uzaklaştırıyor. Efsane mizahçıların da anıldığı bu standup gecesinde gülmenin sınırları zorlanıyor. Komedi dozu yüksek olan bu gösteri seyircilerde bir rahatlamaya sebep oluyor. Oyunu seyredenler de; kafaya takmama, zamlardan etkilenmeme, dertlerden uzaklaşma gibi güzel yan etkiler yapıyor. En iyi ve tanınmış komedyenler kendi oyunlarının en iyi bölümleri ile sahneye çıkıyor, seyirci bir kerede birden çok komedyen seyrediyor. BİLETİNİAL KOMEDİ GIRGIR STAND UP GECESİ bizi çok güldüren, unutamadığımız karikatürler gibi bir etki yapıyor. Barbaros Uzunöner gösteri için şöyle söylüyor: “Gösterimiz tam bir terapi. Mizah yoluyla toplumsal terapi yapıyoruz. Katılan seyircilerde olumlu etkileri gözlemliyoruz. Mizahçılar bir anlamda toplumun doktorlarıdır. Biz bu görevimizi yerine getiriyoruz. Gösterilerde komedyenler devamlı değiştiği için seyircilerimiz tekrar tekrar gelebilirler. Biz mizah doktorları olarak ayda bir doz almalarını tavsiye ediyoruz. “  
Barbaros Uzunöner gösteri için şöyle söylüyor: “Gösterimiz tam bir terapi. Mizah yoluyla toplumsal terapi yapıyoruz.

En iyi komedyenler tarafından sahnelenen KOMEDİ GIRGIR STAND UP GECESİ güldürerek iyileştiriyor ve seyredenlerini dertten tasadan uzaklaştırıyor. Efsane mizahçıların da anıldığı bu standup gecesinde gülmenin sınırları zorlanıyor. Komedi dozu yüksek olan bu gösteri seyircilerde bir rahatlamaya sebep oluyor. Oyunu seyredenler de; kafaya takmama, zamlardan etkilenmeme, dertlerden uzaklaşma gibi güzel yan etkiler yapıyor. En iyi ve tanınmış komedyenler kendi oyunlarının en iyi bölümleri ile sahneye çıkıyor, seyirci bir kerede birden çok komedyen seyrediyor. BİLETİNİAL KOMEDİ GIRGIR STAND UP GECESİ bizi çok güldüren, unutamadığımız karikatürler gibi bir etki yapıyor.

Barbaros Uzunöner gösteri için şöyle söylüyor: “Gösterimiz tam bir terapi. Mizah yoluyla toplumsal terapi yapıyoruz. Katılan seyircilerde olumlu etkileri gözlemliyoruz. Mizahçılar bir anlamda toplumun doktorlarıdır. Biz bu görevimizi yerine getiriyoruz. Gösterilerde komedyenler devamlı değiştiği için seyircilerimiz tekrar tekrar gelebilirler. Biz mizah doktorları olarak ayda bir doz almalarını tavsiye ediyoruz. “

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.