MOHAMMAD HALAKOEİ EKONOMİNİZE DİKKAT EDİN

DİĞER 23.11.2020 - 10:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2997+ kez okundu.
 

MOHAMMAD HALAKOEİ EKONOMİNİZE DİKKAT EDİN

Mohammad Halakoei yatırım tavsiyelerinde bulundu. Birikimimize göre yatırım yapmamız gerektiğini ifade eden Mohammad Halakoei, parayla macera aramayın vurgusunda bulundu.
Araştırmacı-Yazar Mohammad Halakoei yatırım tavsiyelerinde bulundu. Birikimimize göre yatırım yapmamız gerektiğini ifade eden Mohammad Halakoei, parayla macera aramayın vurgusunda bulundu. Yatırım danışmanlığı yapan Mohammad Halakoei, birkaç yıl önce crypto dünyası ile tanıştı ve İran’da bunu öğretmeye karar verdikten sonra bir akademi açtı ve 500.000 kişi civarında öğrencisi oldu. Geleceğin yatırım aracı olarak gördüğü crypto’yu anlatmanın en önemli amaçları arasında olduğunu söyledi. Türkiye’nin crypto konusunda 10 ülkeden biri olduğu için ve Türkiye’nin orta doğuda önemli bir kariyeri olması nedeniyle ülkemizde olduğunu da sözlerine ekledi. Pandemi döneminde tüm dünya ekonomik sıkıntı yaşarken crypto dünyasındakiler tüm hızıyla yoluna devam ediyor, arsa, altın döviz gibi yatırımlar yapanlar artık blokchain sistemi gündeme geldikten sonra sermaye ve geliri olanlar crypto paralara yöneliyor. Dünyadaki ekonomik sıkıntıya çözüm olarak crypto dünyasını çözüm olarak gösteren Mohammad Halakoei, “Türkiye alt yapısını yapıyor, bence birkaç yıl içinde de faydasını görecek ve güzel günler gelecek” dedi Kripto para nedir?  Kripto para, güvenlik açısından kriptoloji bilimini kullanan, dijital ve sanal bir para birimidir ve matematik temelli şifrelenmişlerdir. Banka kartlarımız, sanal kartlarımız veya sanal ortamada yaptığımız her işlemde yıllardır bu paraları kullanıyorduk aslında. Bankaların kasalarından fiziksel olarak paralar çıkmadan, sanal olarak paraları harcıyorduk ve bir bakıma bu paralar da kripto paralardı çünkü sadece sistemlerde rakamsal değişiklikler meydana geliyordu. Yeni nesil kripto paralar da temelde bu mantıkla çalışıyor diyebiliriz. Dünyadaki diğer para birimlerine nazaran bu kadar çok ilgi görmesinin ve sevilmesinin en temel nedeni ise organik bir yapıda olması. Yani herhangi bir hükümet veya merkezi otorite tarafından yönetilemiyor, henüz. Bu da, bu para biriminin daha güvenli olarak anılmasını sağlıyor. Blockchain (Blok Zinciri ) Nedir?  Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kripto veya elektronik para olarak bildiğimiz Bitcoin‘ın arkasında aslında bir Blockchain Teknolojisi yer almakta. Peki nedir bu Blockchain? Bloklardan oluşan zincir yapıdaki Blockchain(Blok Zinciri),şifrelenmiş işlem takibini sağlayan dağıtık yapıdaki bir veritabanı sistemidir. Para transferlerinde her adım bir bloğu oluşturur. Örneğin göndericinin adı,gönderilen tutar gibi bilgilerden her biri bir bloktur. Transfer işlemi esnasında oluşturulan bu bloklar şifrelenir,asla değiştirilemez ve kırılamaz hale getirilir. Bu bloklar tüm ağdaki herkese dağıtılır ve herkeste aynı şifreli bilgiler bulunur. Blockchain’ in merkeziyetsizleştirilmiş olma prensibi bu teknolojiye dayanır. Blok üzerindeki bilgiler sadece üzerlerinde belirtilen alıcı ve satıcı tarafından işlenebilir. Bunun yanı sıra Blockchain teknolojisi şeffaftır,isteyen herkes şu ana kadar birikmiş blokları inceleyip onları gözden geçirebilir.  
Mohammad Halakoei yatırım tavsiyelerinde bulundu. Birikimimize göre yatırım yapmamız gerektiğini ifade eden Mohammad Halakoei, parayla macera aramayın vurgusunda bulundu.

Araştırmacı-Yazar Mohammad Halakoei yatırım tavsiyelerinde bulundu. Birikimimize göre yatırım yapmamız gerektiğini ifade eden Mohammad Halakoei, parayla macera aramayın vurgusunda bulundu. Yatırım danışmanlığı yapan Mohammad Halakoei, birkaç yıl önce crypto dünyası ile tanıştı ve İran’da bunu öğretmeye karar verdikten sonra bir akademi açtı ve 500.000 kişi civarında öğrencisi oldu. Geleceğin yatırım aracı olarak gördüğü crypto’yu anlatmanın en önemli amaçları arasında olduğunu söyledi. Türkiye’nin crypto konusunda 10 ülkeden biri olduğu için ve Türkiye’nin orta doğuda önemli bir kariyeri olması nedeniyle ülkemizde olduğunu da sözlerine ekledi. Pandemi döneminde tüm dünya ekonomik sıkıntı yaşarken crypto dünyasındakiler tüm hızıyla yoluna devam ediyor, arsa, altın döviz gibi yatırımlar yapanlar artık blokchain sistemi gündeme geldikten sonra sermaye ve geliri olanlar crypto paralara yöneliyor. Dünyadaki ekonomik sıkıntıya çözüm olarak crypto dünyasını çözüm olarak gösteren Mohammad Halakoei, “Türkiye alt yapısını yapıyor, bence birkaç yıl içinde de faydasını görecek ve güzel günler gelecek” dedi

Kripto para nedir? 

Kripto para, güvenlik açısından kriptoloji bilimini kullanan, dijital ve sanal bir para birimidir ve matematik temelli şifrelenmişlerdir. Banka kartlarımız, sanal kartlarımız veya sanal ortamada yaptığımız her işlemde yıllardır bu paraları kullanıyorduk aslında. Bankaların kasalarından fiziksel olarak paralar çıkmadan, sanal olarak paraları harcıyorduk ve bir bakıma bu paralar da kripto paralardı çünkü sadece sistemlerde rakamsal değişiklikler meydana geliyordu. Yeni nesil kripto paralar da temelde bu mantıkla çalışıyor diyebiliriz. Dünyadaki diğer para birimlerine nazaran bu kadar çok ilgi görmesinin ve sevilmesinin en temel nedeni ise organik bir yapıda olması. Yani herhangi bir hükümet veya merkezi otorite tarafından yönetilemiyor, henüz. Bu da, bu para biriminin daha güvenli olarak anılmasını sağlıyor.

Blockchain (Blok Zinciri ) Nedir?

 Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kripto veya elektronik para olarak bildiğimiz Bitcoin‘ın arkasında aslında bir Blockchain Teknolojisi yer almakta. Peki nedir bu Blockchain? Bloklardan oluşan zincir yapıdaki Blockchain(Blok Zinciri),şifrelenmiş işlem takibini sağlayan dağıtık yapıdaki bir veritabanı sistemidir. Para transferlerinde her adım bir bloğu oluşturur. Örneğin göndericinin adı,gönderilen tutar gibi bilgilerden her biri bir bloktur. Transfer işlemi esnasında oluşturulan bu bloklar şifrelenir,asla değiştirilemez ve kırılamaz hale getirilir. Bu bloklar tüm ağdaki herkese dağıtılır ve herkeste aynı şifreli bilgiler bulunur. Blockchain’ in merkeziyetsizleştirilmiş olma prensibi bu teknolojiye dayanır. Blok üzerindeki bilgiler sadece üzerlerinde belirtilen alıcı ve satıcı tarafından işlenebilir. Bunun yanı sıra Blockchain teknolojisi şeffaftır,isteyen herkes şu ana kadar birikmiş blokları inceleyip onları gözden geçirebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.