MUSTELA’DAN HUZURLU GECELER İÇİN RAHATLATICI ETKİ!

ÇOCUK 04.01.2021 - 14:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3823+ kez okundu.
 

MUSTELA’DAN HUZURLU GECELER İÇİN RAHATLATICI ETKİ!

Kış mevsimi, hassas yapıları nedeniyle en çok bebekleri etkiler. Bu dönemler, soğuk havalara bağlı olarak uyku bölünmeleri ve burun tıkanıklıklarının en çok yaşandığı zamanlardır.
Bebeklerin huzurlu uyuması için ebeveynlerin en büyük yardımcısı Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsam, bebekler için özel olarak geliştirilmiş Mentol içermeyen formülü sayesinde bebekleri güvenli bir şekilde rahatlatmaya yardımcı olur.   97 DOĞAL KÖKENLİ İÇERİK 97 doğal kökenli içeriklerden oluşan Mustela® Rahatlatıcı Göğüs Balsam içeriğindeki Avokado Perseose sayesinde cildi nemlendirirken, tazeleyici çam kokusuyla ferahlatıcı etkiye sahiptir. Shea yağı ve bal özleri ise göğsü yumuşatıp rahatlatıcı etki sağlar. Formülünde; Kafur, Paraben, Fitalat, Fenoksietanol, Terpen gibi tartışmalı maddeler bulunmaz ve doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir. Doğumdan itibaren günde iki kez uykudan önce bebeğinizin göğsüne hafifçe masaj yaparak uygulayacağınız Mustela® Rahatlatıcı Göğüs Balsam ile bebeğinize huzurlu bir gün ve deliksiz bir uyku için yardımcı olabilirsiniz. İlaç değildir, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkan bebekler dahil güvenle kullanılabilir.  MUSTELA HAKKINDA Fransız Expanscience Laboratuvarları'nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.  
Kış mevsimi, hassas yapıları nedeniyle en çok bebekleri etkiler. Bu dönemler, soğuk havalara bağlı olarak uyku bölünmeleri ve burun tıkanıklıklarının en çok yaşandığı zamanlardır.

Bebeklerin huzurlu uyuması için ebeveynlerin en büyük yardımcısı Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsam, bebekler için özel olarak geliştirilmiş Mentol içermeyen formülü sayesinde bebekleri güvenli bir şekilde rahatlatmaya yardımcı olur.  

97 DOĞAL KÖKENLİ İÇERİK

97 doğal kökenli içeriklerden oluşan Mustela® Rahatlatıcı Göğüs Balsam içeriğindeki Avokado Perseose sayesinde cildi nemlendirirken, tazeleyici çam kokusuyla ferahlatıcı etkiye sahiptir. Shea yağı ve bal özleri ise göğsü yumuşatıp rahatlatıcı etki sağlar. Formülünde; KafurParabenFitalatFenoksietanolTerpen gibi tartışmalı maddeler bulunmaz ve doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir.

Doğumdan itibaren günde iki kez uykudan önce bebeğinizin göğsüne hafifçe masaj yaparak uygulayacağınız Mustela® Rahatlatıcı Göğüs Balsam ile bebeğinize huzurlu bir gün ve deliksiz bir uyku için yardımcı olabilirsiniz. İlaç değildir, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkan bebekler dahil güvenle kullanılabilir. 

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları'nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.