NİTELİKLİ İÇME SUYU ÇALIŞMALARI’NA HIZ KAZANDIRILDI.

TEKNOLOJİ 01.06.2017 - 17:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3440+ kez okundu.
 

NİTELİKLİ İÇME SUYU ÇALIŞMALARI’NA HIZ KAZANDIRILDI.

Burdur’a nitelikli içme suyu kazandırılması için Burdur Belediyesi tarafından başlatılan Burdur İli İçmesuyu İsale Hattı Yenileme İşi Projesinde çalışmalar hız kazandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in önem verdiği projelerin başında gelen nitelikli içme suyu projesi hızla devam ediyor. Gökpınar Mevkii’nde projenin ilk ayağı olan sondaj çalışmaları devam ederken 500 metreküplük su deposu ve terfi istasyonu yapımı başladı. İsale hattı için 700’lük çelik borular yerleştirilmeye çalışmaları başladı. Aynı zamanda 10 bin metreküplük su deposunun da yapımı başladı. Gökpınar Mevkii’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Söz verdikleri gibi projeleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Şehrimizin nitelikli içme suyuna kavuşması için Gökpınar Mevkiinde başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Gökpınar’da 500 metreküplük su deposu ve terfi istasyonu yapımı başladı. İsale hattı için 700’lük çelik borular geldi. İsale hattı çalışmaları da hemen başlayacak. Ayrıca 10 bin metreküplük su deposunun yapımı da başladı. Projenin tamamlanmasının ardından Örtülü Mevkii’ne Arıtma Yumuşatma tesisi yapımına başlayacağız. Proje ile Burdur’umuzun hem nitelikli içme suyunun hem de arıza durumlarında bize yetersiz olan su deposunun güçlendirilerek vatandaşımızın susuz kalmasının önüne geçeceğiz. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na emeği geçen Devlet Su İşleri müdürleri ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.  
Burdur’a nitelikli içme suyu kazandırılması için Burdur Belediyesi tarafından başlatılan Burdur İli İçmesuyu İsale Hattı Yenileme İşi Projesinde çalışmalar hız kazandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in önem verdiği projelerin başında gelen nitelikli içme suyu projesi hızla devam ediyor. Gökpınar Mevkii’nde projenin ilk ayağı olan sondaj çalışmaları devam ederken 500 metreküplük su deposu ve terfi istasyonu yapımı başladı. İsale hattı için 700’lük çelik borular yerleştirilmeye çalışmaları başladı. Aynı zamanda 10 bin metreküplük su deposunun da yapımı başladı.

Gökpınar Mevkii’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Söz verdikleri gibi projeleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Şehrimizin nitelikli içme suyuna kavuşması için Gökpınar Mevkiinde başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Gökpınar’da 500 metreküplük su deposu ve terfi istasyonu yapımı başladı. İsale hattı için 700’lük çelik borular geldi. İsale hattı çalışmaları da hemen başlayacak. Ayrıca 10 bin metreküplük su deposunun yapımı da başladı. Projenin tamamlanmasının ardından Örtülü Mevkii’ne Arıtma Yumuşatma tesisi yapımına başlayacağız. Proje ile Burdur’umuzun hem nitelikli içme suyunun hem de arıza durumlarında bize yetersiz olan su deposunun güçlendirilerek vatandaşımızın susuz kalmasının önüne geçeceğiz. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na emeği geçen Devlet Su İşleri müdürleri ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.