ÖĞRENCİLER ESERLERİ SANAL GALERİDE SERGİLİYOR.

EĞİTİM 17.06.2020 - 12:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4096+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER ESERLERİ SANAL GALERİDE SERGİLİYOR.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) sanal galeri ile öğrencilerin dijital tasarımlarını görücüye çıkarıyor.
MAKÜ hayatımızın akışını değiştiren Covid-19 salgını nedeniyle eğitim ve öğretimlerini uzaktan eğitim yöntemiyle yapmanın yanında birçok etkinliği de online olarak yapıyor. Tüm ülkede olduğu gibi MAKÜ’de de 2019-2020 akademik yılı bahar dönemi uzaktan eğitim biçiminde gerçekleştirildi. Öğrenci alımına başlayalı 2 yıl olan MAKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi'nin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri de bu süreç içerisinde evlerinde bulunan materyaller ve imkanlar dahilinde tasarımlarını yapmaya devam ediyorlar. Bu süreç içerisinde Görsel İletişim Tasarımı, Tipografi, Layout, Desen, Temel Tasarım ve Dijital Tasarıma Giriş derslerinde 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar web üzerinde oluşturulan bir sanal galeride sergilenmeye başladı. Öğrencilerin birbirinden güzel tasarımları https://sergi.mehmetakif.edu.tr/ adresinde sergileniyor.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) sanal galeri ile öğrencilerin dijital tasarımlarını görücüye çıkarıyor.

MAKÜ hayatımızın akışını değiştiren Covid-19 salgını nedeniyle eğitim ve öğretimlerini uzaktan eğitim yöntemiyle yapmanın yanında birçok etkinliği de online olarak yapıyor.

Tüm ülkede olduğu gibi MAKÜ’de de 2019-2020 akademik yılı bahar dönemi uzaktan eğitim biçiminde gerçekleştirildi. Öğrenci alımına başlayalı 2 yıl olan MAKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi'nin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri de bu süreç içerisinde evlerinde bulunan materyaller ve imkanlar dahilinde tasarımlarını yapmaya devam ediyorlar. Bu süreç içerisinde Görsel İletişim Tasarımı, Tipografi, Layout, Desen, Temel Tasarım ve Dijital Tasarıma Giriş derslerinde 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar web üzerinde oluşturulan bir sanal galeride sergilenmeye başladı. Öğrencilerin birbirinden güzel tasarımları https://sergi.mehmetakif.edu.tr/ adresinde sergileniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.