ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DAYANIŞMA VAKTİ

EĞİTİM 23.09.2020 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3137+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DAYANIŞMA VAKTİ

Bucak Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) pandemisini yaşadığımız bu günlerde uzaktan eğitim alan öğrenciler için tablet ve bilgisayar kampanyası başlattı.
Eğitimine katkı sağlamak için Türkiye çapında birçok kurum tarafından başlatılan sosyal sorumluluk kampanyalarına Bucak Belediyesi de dâhil oldu.Kampanya hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde öğrencilerimizin uzaktan eğitim gördüğü bir ortamda çocuklarımıza bilgisayar ve tablet tedarik etmek amacıyla “Öğrencilerimiz için Dayanışma Vakti” diyerek yardımlaşma kampanyası başlattık. Kampanyamıza Belediye olarak ilk etapta 10 tablet bağışlayarak başlıyoruz. Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı ve halkımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum.” dedi. “Öğrencilerimiz için Dayanışma Vakti ” sloganıyla başlatılan kampanyayla her çocuk eşit eğitim hakkından yararlansın diye yeni veya kullanılabilir durumdaki tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar toplanarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. Uzaktan eğitime desteklerinin sadece bilgisayar temini ile de sınırlı olmadığını söyleyen Başkan Ünal, şunları söyledi: “Bu bilgisayarların kullanımı konusunda teknik ekiplerimiz destek verecek. Bağışlanan ikinci el tablet ve bilgisayarlar kontrol edildikten sonra çocuklarla buluşturulacak. Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız, Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü’nün 0544 2479494 numaralı hattını arayarak veya kultur@bucak.bel.tr mail adresine iletişim bilgilerini verebilirler. Bağışlanacak tablet ve bilgisayarlar vatandaşların adreslerinden belediye ekiplerince alınarak, ihtiyacı olduğu tespit edilen öğrencilere ulaştırılacak.  
Bucak Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) pandemisini yaşadığımız bu günlerde uzaktan eğitim alan öğrenciler için tablet ve bilgisayar kampanyası başlattı.

Eğitimine katkı sağlamak için Türkiye çapında birçok kurum tarafından başlatılan sosyal sorumluluk kampanyalarına Bucak Belediyesi de dâhil oldu.Kampanya hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde öğrencilerimizin uzaktan eğitim gördüğü bir ortamda çocuklarımıza bilgisayar ve tablet tedarik etmek amacıyla “Öğrencilerimiz için Dayanışma Vakti” diyerek yardımlaşma kampanyası başlattık. Kampanyamıza Belediye olarak ilk etapta 10 tablet bağışlayarak başlıyoruz. Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı ve halkımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

“Öğrencilerimiz için Dayanışma Vakti ” sloganıyla başlatılan kampanyayla her çocuk eşit eğitim hakkından yararlansın diye yeni veya kullanılabilir durumdaki tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar toplanarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Uzaktan eğitime desteklerinin sadece bilgisayar temini ile de sınırlı olmadığını söyleyen Başkan Ünal, şunları söyledi: “Bu bilgisayarların kullanımı konusunda teknik ekiplerimiz destek verecek. Bağışlanan ikinci el tablet ve bilgisayarlar kontrol edildikten sonra çocuklarla buluşturulacak. Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız, Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü’nün 0544 2479494 numaralı hattını arayarak veya kultur@bucak.bel.tr mail adresine iletişim bilgilerini verebilirler. Bağışlanacak tablet ve bilgisayarlar vatandaşların adreslerinden belediye ekiplerince alınarak, ihtiyacı olduğu tespit edilen öğrencilere ulaştırılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.