OKUL SPORLARI GENÇ ERKEKLER BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI SONA ERDİ

SPOR 13.12.2018 - 10:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3495+ kez okundu.
 

OKUL SPORLARI GENÇ ERKEKLER BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI SONA ERDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği yarışması sona erdi.
Burdur Spor Lisesi Hüsnü Bayer Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Yapılan müsabakalar da Özel Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi birinci, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Burdur Spor Lisesi üçüncü ve Ercan Akın Fen Lisesi üçüncü oldu. Okul sporları müsabakalarında mücadele eden takımlar en iyi performansı kendi takımlarının gösterebilmesi için rakipleri ile kıyasıya mücadele etti Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Spor ve Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Kemal Sever, Okul Sporları Sorumlusu Hür BALIM ve Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Kemal Taraşlı katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya dereceye giren takımları tebrik ederek Burdur da okul sporlarında başarı göstererek okullarını temsil eden ve grup müsabakalarında İlimizi temsil edecek takımlardan katılacakları müsabakalar da en iyi dereceyi bekliyorum. İlimizde spora destek bekleyen gerek amatör kulüpler gerek okul takımları gösterilecek başarı oranında destek bulacaklardır. Bu nedenle okul takımları içinde müsabakalara katılan takımlara gidecekleri iller de üstün başarılar diliyorum dedi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği yarışması sona erdi.

Burdur Spor Lisesi Hüsnü Bayer Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Yapılan müsabakalar da Özel Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi birinci, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Burdur Spor Lisesi üçüncü ve Ercan Akın Fen Lisesi üçüncü oldu. Okul sporları müsabakalarında mücadele eden takımlar en iyi performansı kendi takımlarının gösterebilmesi için rakipleri ile kıyasıya mücadele etti

Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Spor ve Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Kemal Sever, Okul Sporları Sorumlusu Hür BALIM ve Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Kemal Taraşlı katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya dereceye giren takımları tebrik ederek Burdur da okul sporlarında başarı göstererek okullarını temsil eden ve grup müsabakalarında İlimizi temsil edecek takımlardan katılacakları müsabakalar da en iyi dereceyi bekliyorum. İlimizde spora destek bekleyen gerek amatör kulüpler gerek okul takımları gösterilecek başarı oranında destek bulacaklardır. Bu nedenle okul takımları içinde müsabakalara katılan takımlara gidecekleri iller de üstün başarılar diliyorum dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.