ORMAN BAŞMÜDÜRÜ ULUSOY GÖLHİSAR’DA İNCİLEME YAPTI

DİĞER 07.09.2020 - 10:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4372+ kez okundu.
 

ORMAN BAŞMÜDÜRÜ ULUSOY GÖLHİSAR’DA İNCİLEME YAPTI

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Gölhisar Orman İşletmesinde İncelemelerde Bulunarak çalışmaları yerinde inceledi
Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Bölge Müdürümüze, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü ve Bölge Müdürlüğümüz Özel Bütçe Saymanı eşlik etti. Bölge Müdürümüz teknik elemanların katılımı ile toplantı yaparak 2020 yılı program ve gerçekleşmelerinin ağustos ayı sonu itibariyle değerlendirmesi yapıldı. Bölge Müdürümüz teknik ekibin büyük oranda yeni olması nedeniyle, işlerin, ödeneğin ve zamanın iyi planlanarak iş disiplinine uymaları, programlarını tekniğine uygun ve zamanında tamamlamaları hususunda talimatta bulunarak ormancılık çalışmaları ve orman yangınları konusunda mesleki tecrübelerini aktardı. Bölge Müdürümüz daha sonra 2020 yılı programında bulunan İbecik Şefliği yeni yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak, yol platformu, şev, kurp ve dere geçişlerinde standarda uygun yolların yapılmasıyla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlarda değerlendirme yaptı. Daha sonra Asmalı ve Gölova Şefliklerinde çalışması devam Endüstriyel plantasyon sahalarında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları denetledi ve çalışmalarla ilgili İşletme Şeflerinden bilgi aldı. Programın öğleden sonraki kısmında Tefenni Şefliği karaçam tabii tensil tohumlama kesimi sahalarında incelemelerde bulunularak silvikültür ve üretim tekniği açısından çalışmaların kritiği yapıldı. Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy programa eşlik eden Gölhisar Orman İşletme Müdürü Cumhur Gafar ve ekibine 2020 yılı programlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak tamamlanması talimatında bulunarak, yapılan başarılı çalışmalarla ilgili emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl diledi.  
Isparta Orman Bölge Müdürümüz Gölhisar Orman İşletmesinde İncelemelerde Bulunarak çalışmaları yerinde inceledi

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Bölge Müdürümüze, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü ve Bölge Müdürlüğümüz Özel Bütçe Saymanı eşlik etti.

Bölge Müdürümüz teknik elemanların katılımı ile toplantı yaparak 2020 yılı program ve gerçekleşmelerinin ağustos ayı sonu itibariyle değerlendirmesi yapıldı. Bölge Müdürümüz teknik ekibin büyük oranda yeni olması nedeniyle, işlerin, ödeneğin ve zamanın iyi planlanarak iş disiplinine uymaları, programlarını tekniğine uygun ve zamanında tamamlamaları hususunda talimatta bulunarak ormancılık çalışmaları ve orman yangınları konusunda mesleki tecrübelerini aktardı.

Bölge Müdürümüz daha sonra 2020 yılı programında bulunan İbecik Şefliği yeni yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak, yol platformu, şev, kurp ve dere geçişlerinde standarda uygun yolların yapılmasıyla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlarda değerlendirme yaptı.

Daha sonra Asmalı ve Gölova Şefliklerinde çalışması devam Endüstriyel plantasyon sahalarında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları denetledi ve çalışmalarla ilgili İşletme Şeflerinden bilgi aldı.

Programın öğleden sonraki kısmında Tefenni Şefliği karaçam tabii tensil tohumlama kesimi sahalarında incelemelerde bulunularak silvikültür ve üretim tekniği açısından çalışmaların kritiği yapıldı.

Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy programa eşlik eden Gölhisar Orman İşletme Müdürü Cumhur Gafar ve ekibine 2020 yılı programlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak tamamlanması talimatında bulunarak, yapılan başarılı çalışmalarla ilgili emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.