OSBÜK 20. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

DİĞER 06.08.2022 - 11:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3538+ kez okundu.
 

OSBÜK 20. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

1 OSB delegesi Hasan Ali Daldal ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 20. Olağan Genel Kurulu Ankara da yapıldı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 1. OSB Delegesi Hasan Ali Daldal ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 20. Olağan Genel Kuruluna katıldılar. Genel Kurul vesilesiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla özel bir görüşme gerçekleştiren Başkan Yusuf Keyik ve beraberindekiler, aynı zamanda Burdur'un sosyoekonomik özellikleri ile ticaret ve sanayisi hakkında güncel bilgiler verdiler. Ankara- TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’nün yanı sıra Türkiye’deki OSB’lerin başkanları ve OSBÜK delegeleri yer aldı. “TALEPLERİMİZİ İLETTİK” Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, genel kurul hakkında yaptığı değerlendirmede Burdur’daki OSB’lerle ilgili talepleri ilettiklerini belirterek; “Genel Kurulda ilimizdeki OSB’ler hakkında güncel durumları paylaştık. İkili iletişimler ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Taleplerimizi ilettik. Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede ve Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştük. OSB’lerimizin genişleme taleplerini ve yeni OSB alanları hakkında görüşlerimizi OSBÜK genel kurulu vesilesiyle iletmiş olduk. OSB’lerimizi üretim üssü olarak geliştirmeye devam ediyoruz.   OSBÜK’ün 20. Olağan Genel Kurulu başta ülkemizin iş dünyası olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi. Genel Kurul; Başkan Altunyaldız, Bakan Yardımcısı Büyükdede, Başkan Hisarcıklıoğlu, Başkan Şahin ve Başkan Kütükçü’nün açılış konuşmalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi. --
1 OSB delegesi Hasan Ali Daldal ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 20. Olağan Genel Kurulu Ankara da yapıldı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 1. OSB Delegesi Hasan Ali Daldal ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 20. Olağan Genel Kuruluna katıldılar.

Genel Kurul vesilesiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla özel bir görüşme gerçekleştiren Başkan Yusuf Keyik ve beraberindekiler, aynı zamanda Burdur'un sosyoekonomik özellikleri ile ticaret ve sanayisi hakkında güncel bilgiler verdiler.

Ankara- TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’nün yanı sıra Türkiye’deki OSB’lerin başkanları ve OSBÜK delegeleri yer aldı.

“TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, genel kurul hakkında yaptığı değerlendirmede Burdur’daki OSB’lerle ilgili talepleri ilettiklerini belirterek; “Genel Kurulda ilimizdeki OSB’ler hakkında güncel durumları paylaştık. İkili iletişimler ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Taleplerimizi ilettik. Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede ve Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştük. OSB’lerimizin genişleme taleplerini ve yeni OSB alanları hakkında görüşlerimizi OSBÜK genel kurulu vesilesiyle iletmiş olduk. OSB’lerimizi üretim üssü olarak geliştirmeye devam ediyoruz.   OSBÜK’ün 20. Olağan Genel Kurulu başta ülkemizin iş dünyası olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Genel Kurul; Başkan Altunyaldız, Bakan Yardımcısı Büyükdede, Başkan Hisarcıklıoğlu, Başkan Şahin ve Başkan Kütükçü’nün açılış konuşmalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

--

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.