OSKAR İŞLETMESİ PASTANE KOMPLEKSİNİ HİZMETE AÇTI

YAŞAM 19.04.2018 - 15:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4140+ kez okundu.
 

OSKAR İŞLETMESİ PASTANE KOMPLEKSİNİ HİZMETE AÇTI

Burdur’a uzun yıllar önce pastane &kafeterya işletmesi ile hizmete giren “OSKAR” ticari kaygı ile ara verdiği pastane bölümünü müşterilerinin hizmetine açtı
Burdur “OSKAR” İşletmeleri Gazi caddesindeki Kafeterya& Pastane işletmesini hizmete açtı. İşletme açılış törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti CHP İl ve İlçe Başkanları ile  davetlilerin katıldığı açılış öğrenci folklör ekiplerinin yöre oyunları ile başlandı. Arkasından edilen dua ile protokol üyelerinin katılımı ile sembolik açılış gerçekleştirildi. Burdur’da bedelli askerlik hizmetinin son bulması ile Atatürk caddesindeki Kafeterya& Pastane olarak hizmet verdiği işletmesinde küçülmeye giderek başka alanlarda hizmet veren “OSKAR” işletmesi yeni işletmesini Gazi caddesi Gazi camisi yanında pastane kompleksi olarak hizmete açtı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi içinde de bir müddet hizmet veren “OSKAR” işletmeleri yeni yerinde pastane hizmetlerinde bilhassa sıcak fırın mamullerinde iddialı olduklarını dile getirdiler. Burdur “OSKAR” işletmesinin Gazi caddesi üzerinde bu gün hizmete açtığı pasta mamullerinde sıcak fırın tabir edilen anında taze şekilde müşterilerine verdiği hizmet Burdurlu hanımlar tarafından taze ürün seçenekleri açısından beğenildiği sahipleri tarafından dile getirildi. İşletme sahipleri Burdur’un her şeyin güzelini hak ettiğini ve bu güne kadar işletmelerimizde verdiğimiz kaliteli hizmet bizim bu konudaki markamız olmuştur. Mamullerimizde müşterilerimizin bize güvenine layık olmak için bizim temiz ve kaliteli ürün anlayışımızdan taviz vermediğimizi göstermiştir      Burdur “OSKAR” İşletmelerinin açılışının ardından Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Ve protokol üyeleri işletmenin servis bölümünü gezdiler. İşletme sahipleri ise halkın beğenisine sunmak için hazırladıkları stantlarda Kafeterya& Pastane ürünlerinden ikram ettiler halk için ayrıca işletme dışına kurulan lokma tezgahından halka lokma ikram ettiler.  
Burdur’a uzun yıllar önce pastane &kafeterya işletmesi ile hizmete giren “OSKAR” ticari kaygı ile ara verdiği pastane bölümünü müşterilerinin hizmetine açtı

Burdur “OSKAR” İşletmeleri Gazi caddesindeki Kafeterya& Pastane işletmesini hizmete açtı. İşletme açılış törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti CHP İl ve İlçe Başkanları ile  davetlilerin katıldığı açılış öğrenci folklör ekiplerinin yöre oyunları ile başlandı. Arkasından edilen dua ile protokol üyelerinin katılımı ile sembolik açılış gerçekleştirildi.

Burdur’da bedelli askerlik hizmetinin son bulması ile Atatürk caddesindeki Kafeterya& Pastane olarak hizmet verdiği işletmesinde küçülmeye giderek başka alanlarda hizmet veren “OSKAR” işletmesi yeni işletmesini Gazi caddesi Gazi camisi yanında pastane kompleksi olarak hizmete açtı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi içinde de bir müddet hizmet veren “OSKAR” işletmeleri yeni yerinde pastane hizmetlerinde bilhassa sıcak fırın mamullerinde iddialı olduklarını dile getirdiler.

Burdur “OSKAR” işletmesinin Gazi caddesi üzerinde bu gün hizmete açtığı pasta mamullerinde sıcak fırın tabir edilen anında taze şekilde müşterilerine verdiği hizmet Burdurlu hanımlar tarafından taze ürün seçenekleri açısından beğenildiği sahipleri tarafından dile getirildi. İşletme sahipleri Burdur’un her şeyin güzelini hak ettiğini ve bu güne kadar işletmelerimizde verdiğimiz kaliteli hizmet bizim bu konudaki markamız olmuştur. Mamullerimizde müşterilerimizin bize güvenine layık olmak için bizim temiz ve kaliteli ürün anlayışımızdan taviz vermediğimizi göstermiştir

     Burdur “OSKAR” İşletmelerinin açılışının ardından Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Ve protokol üyeleri işletmenin servis bölümünü gezdiler. İşletme sahipleri ise halkın beğenisine sunmak için hazırladıkları stantlarda Kafeterya& Pastane ürünlerinden ikram ettiler halk için ayrıca işletme dışına kurulan lokma tezgahından halka lokma ikram ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.