"OYNANAN AYAK OYUNLARININ ÜZERİNDEN HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE GELECEĞİZ"

SİYASET 02.04.2022 - 13:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3953+ kez okundu.
 

"OYNANAN AYAK OYUNLARININ ÜZERİNDEN HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE GELECEĞİZ"

Demokratik Sol Parti [DSP] Muğla İl Başkanı Aşkar halkın DSP’nin arkasında olduğunu ve gezilerinde bunlara şahit olduğunu bunu da gördüğünü söyledi.
DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı. Geçmişte rahmetli Bülent Ecevit’in bir ceketi, bir paltosu ile vefat ettiğini, şimdiki sistem de ise başkanın küçük küçük gemiciklerinden başlayıp herşeyinin olduğunu ve bunu halkın seçim zamanı geldiğinde göz ardı etmeyeceğini söyledi. Demokratik Sol Parti [DSP] Muğla İl Başkanı Aşkar halkın DSP’nin arkasında olduğunu ve gezilerinde bunu da gördüğünü söyledi. Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit dönemini ve şimdiki başkanlık sistemini karşılaştırarak ülkenin geldiği durumu anlatan başkan Aşkar, "Kiminle görüşürsek görüşelim, gerek köylerde, gerek ksabalarda gerek şehirlerde kiminle görüşürsek görüşelim hepsinin dediği şu, “ya biliyor musunuz bizim evimizde de rahmetli Bülent Ecevit’in tablosu vardı ve babalarımız odaya girdiği zaman rahmetli Bülent Ecevit’e selam verip öyle sofrasına otururdu”. Ama şimdi bakıyoruz bir kara oğlan vardı bir Ecevit vardı, Kıbrıs’ı kurtardı. Türkiye’ye para kazandırdı. Defalarca başbakan olmuş. Sırtında bir paltosu ile ceketi ile vefat eden rahmetli olan bir başkan düşünün. Şimdi bir bakın şuanki başkanlık sisteminde küçük küçük gemiciklerinden tutun her şeyi var. Bu nasıl oluyor bu nasıl oluyor. Bunun takdiri değerlendirmesi zaten halımız yapacaktır. Bizim sloganımız zaten bellidir. Halk, Hak, Özgürlük ve adalet için DSP olarak Türkiye’nin tek demokratik sol partisi olarak biz varız var olmaya da devam edeceğiz. Yani tabiki türlü ayak oyunları, emperyalizim yani çok farklı oyunlar oynanıyor. Ama bi bunun üzerinden halkımızın desteği ile geleceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.    
Demokratik Sol Parti [DSP] Muğla İl Başkanı Aşkar halkın DSP’nin arkasında olduğunu ve gezilerinde bunlara şahit olduğunu bunu da gördüğünü söyledi.

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı. Geçmişte rahmetli Bülent Ecevit’in bir ceketi, bir paltosu ile vefat ettiğini, şimdiki sistem de ise başkanın küçük küçük gemiciklerinden başlayıp herşeyinin olduğunu ve bunu halkın seçim zamanı geldiğinde göz ardı etmeyeceğini söyledi.

Demokratik Sol Parti [DSP] Muğla İl Başkanı Aşkar halkın DSP’nin arkasında olduğunu ve gezilerinde bunu da gördüğünü söyledi. Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit dönemini ve şimdiki başkanlık sistemini karşılaştırarak ülkenin geldiği durumu anlatan başkan Aşkar, "Kiminle görüşürsek görüşelim, gerek köylerde, gerek ksabalarda gerek şehirlerde kiminle görüşürsek görüşelim hepsinin dediği şu, “ya biliyor musunuz bizim evimizde de rahmetli Bülent Ecevit’in tablosu vardı ve babalarımız odaya girdiği zaman rahmetli Bülent Ecevit’e selam verip öyle sofrasına otururdu”. Ama şimdi bakıyoruz bir kara oğlan vardı bir Ecevit vardı, Kıbrıs’ı kurtardı. Türkiye’ye para kazandırdı. Defalarca başbakan olmuş. Sırtında bir paltosu ile ceketi ile vefat eden rahmetli olan bir başkan düşünün. Şimdi bir bakın şuanki başkanlık sisteminde küçük küçük gemiciklerinden tutun her şeyi var. Bu nasıl oluyor bu nasıl oluyor. Bunun takdiri değerlendirmesi zaten halımız yapacaktır. Bizim sloganımız zaten bellidir. Halk, Hak, Özgürlük ve adalet için DSP olarak Türkiye’nin tek demokratik sol partisi olarak biz varız var olmaya da devam edeceğiz. Yani tabiki türlü ayak oyunları, emperyalizim yani çok farklı oyunlar oynanıyor. Ama bi bunun üzerinden halkımızın desteği ile geleceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.