ÖZÇELİK, ANKARA’DA YATIRIMLAR KONUŞULDU

SİYASET 31.01.2016 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4319+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK, ANKARA’DA YATIRIMLAR KONUŞULDU

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Valisi Hasan Kürklü ile birlikte Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu'nu makamında ziyaret etti.
Burdur AK Parti Milletvekili Özçelik ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Burdur'umuz ve Üniversitemiz için gerekli yatırım ve yardımlar konusunda Bakan Yardımcımız ile istişarede bulunduk. Burdur'umuz için gece gündüz çalışıyoruz."dedi. AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik kendilerinin çabalarının ise başarıya ulaşması için Burdur kamuoyu tarafından desteklenmesi gerektiği’ne işaret etti YATIRIMLAR KONUŞULDU :       Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur Valisi  Hasan Kürklü'nün Ankara'daki 2. Durağı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi oldu. Heyet Burdur da Bakanlık tarafından yapılacak proje ve yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu. Burdur AK Parti Milletvekili Özçelik ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Burdur'daki, Bucak'taki ve diğer tüm ilçelerimizdeki yatırımları Genel Müdürümüzle tek tek gözden geçirdik. İl Müdürlüğü Binasının inşaatını. Huzurevleri konusunu, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ve Bucak Rehabilitasyon Merkezi için ek yatırımlar gibi konuları Genel Müdürümüzle ele aldık. Çok verimli görüşmelerde bulunduk."dedi.Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Burdur İl Müdüresi Nurdan Kamal'da  yer aldı.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Valisi Hasan Kürklü ile birlikte Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Burdur AK Parti Milletvekili Özçelik ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Burdur'umuz ve Üniversitemiz için gerekli yatırım ve yardımlar konusunda Bakan Yardımcımız ile istişarede bulunduk. Burdur'umuz için gece gündüz çalışıyoruz."dedi. AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik kendilerinin çabalarının ise başarıya ulaşması için Burdur kamuoyu tarafından desteklenmesi gerektiği’ne işaret etti

YATIRIMLAR KONUŞULDU :

      Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur Valisi  Hasan Kürklü'nün Ankara'daki 2. Durağı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi oldu. Heyet Burdur da Bakanlık tarafından yapılacak proje ve yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

Burdur AK Parti Milletvekili Özçelik ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Burdur'daki, Bucak'taki ve diğer tüm ilçelerimizdeki yatırımları Genel Müdürümüzle tek tek gözden geçirdik. İl Müdürlüğü Binasının inşaatını. Huzurevleri konusunu, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ve Bucak Rehabilitasyon Merkezi için ek yatırımlar gibi konuları Genel Müdürümüzle ele aldık. Çok verimli görüşmelerde bulunduk."dedi.Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Burdur İl Müdüresi Nurdan Kamal'da  yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.