ÖZEL BANKALAR PROMOSYON ARTIRIRKEN KAMU BANKALARI MART AYINI BEKLİYOR

GÜNDEM 05.08.2022 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4353+ kez okundu.
 

ÖZEL BANKALAR PROMOSYON ARTIRIRKEN KAMU BANKALARI MART AYINI BEKLİYOR

Kamu ve Özel Sektör, çalışanlarının enflasyon oranında maaşlarının artmasının ardından özel bankalar çalışanların maaşlarını kendi bankalarına çekmek için yarışa girdiler.
Özel bankalar arasında emekli olan ve halen çalışanların maaşlarını kendi bankalarına çekme etme yarışı hızlanarak devam etmektedir. Öte yandan bu avantajdan yararlanmak isteyen ve sabit gelirlerini bir nebze artırmak amacı ile banka önlerinde kuyruk oluşturan kamu ve özel sektör çalışanlarının maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen banka yetkilileri çalışanlar ve emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından alma karşılığında çeşitli alternatifler sunarak çalışmalarını sürdürmektedirler. Emekliler ise sabahın erken saatlerinde özel bankaların kapı önlerinde uzun kuyruklar oluşturmaktadırlar. Özel Bankalar maaşını kendi bankalarına taşıyan çeşitli kademelerdeki emeklilere 7.500 Lira karşılığında parasal kaynak vaadinde bulunurken kamu bankaları ise geçtiğimiz senelerdeki belirlenen 750 TL tutarındaki promosyon tutarının üstünde bir vaatte bulunamadıklarını bu nedenle de özel bankaların verdiği promosyon tutarına çıkamayacaklarının söyleyebilmekte özel bankalar emekliler ve çalışanların maaşlarını kendi bünyelerine çekebilme yarışışını bir müddet daha sürdüreceklerini tahmin ettiklerini dile getirdiler.   Devlet bankaları bu konudaki sessizliğini sürdürürken, bazı banka yetkilileri bu çalışmaların çılgınlık seviyesine çıkmaması gerektiğinin altını çizmektedirler. Bankalarına verdikleri süreyi dolduran emeklilerin gelirlerini artırmanın yollarını aradıklarını birçok kamu bankasına maaş hesabı bulunan emeklilerin tekliflerin artması halinde müşteri kaybedecekleri bunun yerine devlet bankalarının da promosyon konusundaki tavırlarının bir an önce açıklanması gerektiği aksi halde durumun kangren haline dönüşebileceğini işaret edilmektedir  
Kamu ve Özel Sektör, çalışanlarının enflasyon oranında maaşlarının artmasının ardından özel bankalar çalışanların maaşlarını kendi bankalarına çekmek için yarışa girdiler.

Özel bankalar arasında emekli olan ve halen çalışanların maaşlarını kendi bankalarına çekme etme yarışı hızlanarak devam etmektedir. Öte yandan bu avantajdan yararlanmak isteyen ve sabit gelirlerini bir nebze artırmak amacı ile banka önlerinde kuyruk oluşturan kamu ve özel sektör çalışanlarının maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen banka yetkilileri çalışanlar ve emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından alma karşılığında çeşitli alternatifler sunarak çalışmalarını sürdürmektedirler. Emekliler ise sabahın erken saatlerinde özel bankaların kapı önlerinde uzun kuyruklar oluşturmaktadırlar.

Özel Bankalar maaşını kendi bankalarına taşıyan çeşitli kademelerdeki emeklilere 7.500 Lira karşılığında parasal kaynak vaadinde bulunurken kamu bankaları ise geçtiğimiz senelerdeki belirlenen 750 TL tutarındaki promosyon tutarının üstünde bir vaatte bulunamadıklarını bu nedenle de özel bankaların verdiği promosyon tutarına çıkamayacaklarının söyleyebilmekte özel bankalar emekliler ve çalışanların maaşlarını kendi bünyelerine çekebilme yarışışını bir müddet daha sürdüreceklerini tahmin ettiklerini dile getirdiler.

  Devlet bankaları bu konudaki sessizliğini sürdürürken, bazı banka yetkilileri bu çalışmaların çılgınlık seviyesine çıkmaması gerektiğinin altını çizmektedirler. Bankalarına verdikleri süreyi dolduran emeklilerin gelirlerini artırmanın yollarını aradıklarını birçok kamu bankasına maaş hesabı bulunan emeklilerin tekliflerin artması halinde müşteri kaybedecekleri bunun yerine devlet bankalarının da promosyon konusundaki tavırlarının bir an önce açıklanması gerektiği aksi halde durumun kangren haline dönüşebileceğini işaret edilmektedir  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.