PANCAR ÜRETİCİLERİMİZE ERKEN ÖDEME MÜJDESİ

EKONOMİ 30.03.2020 - 15:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3682+ kez okundu.
 

PANCAR ÜRETİCİLERİMİZE ERKEN ÖDEME MÜJDESİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünün Pancar Üreticilerine erken ödeme yapacaklarını açıkladılar.
“40.000 Çiftçiye ÖDEME GERÇEKLEŞECEK” Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından şeker pancarı üreticilerine yapılacak olan ödemelerle ilgili detaylı bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 2020/2021 Pancar üretimi kampanya dönemi için üreticilerimiz ile akdedilen Şeker Pancarı  üretim sözleşmesi gereği 40.000 çiftçimize 30 haziran 2020 tarihinde ödenmesi gereken 1.AVANS ÖDEMESİ ile Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödenmesi düşünülen İSTİHKAK YAŞ PANCAR POSASI  BEDELİ toplam 250 Milyon TL. üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır.” açıklamasında bulundular. ” BURDUR’DA 4.184 ÜRETİCİLERİMİZE DE AVANS ÖDEMESİ VE KOTA BEDELİ ÖDEMELERİ GERÇEKLEŞECEK” Kaliteli üretim yapan Burdur Şeker Pancarı üreticilerin desteklemeleri ile ilgili de bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Şeker Fabrikamızda da Pancar Üreticilerimize Burdurdaki 4.184 Üreticimize, Ton Başı 15 TL’den Olmak üzere Avans Ödemesi ve Yaş Pancar Posa Bedeli ödemesi Yapılacaktır. Ayrıca  4.184 kişi içinde müracaat eden 3000 kişiye ise ton başına 100 TL kota bedeli ödenecek. 3 NİSAN 2020 Cuma günü üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacaktır. Üreticilerimizin yanında olmaya, sorunları ve talepleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” Dediler.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünün Pancar Üreticilerine erken ödeme yapacaklarını açıkladılar.

“40.000 Çiftçiye ÖDEME GERÇEKLEŞECEK”
Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından şeker pancarı üreticilerine yapılacak olan ödemelerle ilgili detaylı bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 2020/2021 Pancar üretimi kampanya dönemi için üreticilerimiz ile akdedilen Şeker Pancarı  üretim sözleşmesi gereği 40.000 çiftçimize 30 haziran 2020 tarihinde ödenmesi gereken 1.AVANS ÖDEMESİ ile Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödenmesi düşünülen İSTİHKAK YAŞ PANCAR POSASI  BEDELİ toplam 250 Milyon TL. üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır.” açıklamasında bulundular.
” BURDUR’DA 4.184 ÜRETİCİLERİMİZE DE AVANS ÖDEMESİ VE KOTA BEDELİ ÖDEMELERİ GERÇEKLEŞECEK”
Kaliteli üretim yapan Burdur Şeker Pancarı üreticilerin desteklemeleri ile ilgili de bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Şeker Fabrikamızda da Pancar Üreticilerimize Burdurdaki 4.184 Üreticimize, Ton Başı 15 TL’den Olmak üzere Avans Ödemesi ve Yaş Pancar Posa Bedeli ödemesi Yapılacaktır. Ayrıca  4.184 kişi içinde müracaat eden 3000 kişiye ise ton başına 100 TL kota bedeli ödenecek. 3 NİSAN 2020 Cuma günü üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacaktır. Üreticilerimizin yanında olmaya, sorunları ve talepleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” Dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.