PARDEMİ ŞARTLARINA UYGUN KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENSİN

SİYASET 07.07.2020 - 16:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3097+ kez okundu.
 

PARDEMİ ŞARTLARINA UYGUN KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENSİN

Mecliste İYİ Parti grubu olarak ilçemizin faydasına olacak konuları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yazılı açıklamada bulunarak yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede kurban kesim yerlerinin hazırlanması ve artırılması için İYİ Parti grubunun Bucak Belediye Meclisi toplantısına yazılı önerge verdiklerini bildirdi. Başkan Sönmez açıklamasında, “ Öncelikle bugün gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısının hayırlı olmasını diliyorum. Mecliste İYİ Parti grubu olarak ilçemizin faydasına olacak konuları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçemizin de kurban kesim yerlerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Mevcut olanlar da yetersiz kalmaktadır. Halkımızın mahalle aralarında mağdur olmadan kesim alanlarında daha düzenli ve güvenilir ortamlarda kesim yapabilmesi için ilçemizin çeşitli alanlarında geçici olarak kullanabilecekleri kesimhanelerin yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Sönmez, pandemi nedeniyle hijyen ve temizlik konularının çok önemli olduğunun altını çizerek vatandaşlarımızın da kurallara azami dikkat etmeleri konusunda tavsiyede bulundu.  
Mecliste İYİ Parti grubu olarak ilçemizin faydasına olacak konuları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yazılı açıklamada bulunarak yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede kurban kesim yerlerinin hazırlanması ve artırılması için İYİ Parti grubunun Bucak Belediye Meclisi toplantısına yazılı önerge verdiklerini bildirdi.

Başkan Sönmez açıklamasında, “ Öncelikle bugün gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısının hayırlı olmasını diliyorum. Mecliste İYİ Parti grubu olarak ilçemizin faydasına olacak konuları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçemizin de kurban kesim yerlerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Mevcut olanlar da yetersiz kalmaktadır. Halkımızın mahalle aralarında mağdur olmadan kesim alanlarında daha düzenli ve güvenilir ortamlarda kesim yapabilmesi için ilçemizin çeşitli alanlarında geçici olarak kullanabilecekleri kesimhanelerin yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sönmez, pandemi nedeniyle hijyen ve temizlik konularının çok önemli olduğunun altını çizerek vatandaşlarımızın da kurallara azami dikkat etmeleri konusunda tavsiyede bulundu.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.