PODYUMUN KAĞIT BEBEKLERİ NİSHCLİNİCA İLE GÜZELLEŞİYOR.

DİĞER 09.03.2022 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4226+ kez okundu.
 

PODYUMUN KAĞIT BEBEKLERİ NİSHCLİNİCA İLE GÜZELLEŞİYOR.

Genç modellerde podyumda daha göz alıcı ve bakımlı görünmek için Nishclinica’nın müdavimi oldular
Podyumların kağıt bebekleri Zeliha Çal, Simge Ünal ve Türkan Geyik defilelerin aranılan modellerinden. Genç modellerde podyumda daha göz alıcı ve bakımlı görünmek için Nishclinica’nın müdavimi oldular.Nishclinica Doktor Oğuzhan Akgül’ün Nişantaşı’ndaki şubesinde zayıflamadan, botox, dolguya, altın iğneden, epilasyona, tüm yüz gençleştirme işlemleri, leke tedavileri, zayıflama ve selülit tedavileri yapılan, sınırsız seçeneklerle dolu klinik şimdiden çok trend oldu. Podyumların ünlü modeli Zeliha Çal, yaptırdığım işlemler podyumun yorucu etkilerini azaltmak için çok küçük ama çok etkili dokunuşlar diye konuştu. Birçok güzellik merkezi veya klinikten çağrılıyoruz. Ancak uzman ekip, steril ortam, ekibin güler yüzlülüğü ve verdikleri güven nedeniyle Nishclinica tek tercihim. Her gittiğimde ufak dokunuşlarla kendimi yenilenmiş hissediyorum, doktorumuz Oğuzhan Akgül’de harikalar yaratıyor. dedi. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ile teknolojinin son imkanlarını içerisinde bulunduran, müşterilerini kendi evlerindeymiş konforuyla ağırlayan klinik, iş dünyasının ünlülerinden, sosyeteye, podyumun ünlü modellerinden, sanatçılara herkesin tercih sebebi olmaya devam ediyor.  
Genç modellerde podyumda daha göz alıcı ve bakımlı görünmek için Nishclinica’nın müdavimi oldular

Podyumların kağıt bebekleri Zeliha Çal, Simge Ünal ve Türkan Geyik defilelerin aranılan modellerinden. Genç modellerde podyumda daha göz alıcı ve bakımlı görünmek için Nishclinica’nın müdavimi oldular.Nishclinica Doktor Oğuzhan Akgül’ün Nişantaşı’ndaki şubesinde zayıflamadan, botox, dolguya, altın iğneden, epilasyona, tüm yüz gençleştirme işlemleri, leke tedavileri, zayıflama ve selülit tedavileri yapılan, sınırsız seçeneklerle dolu klinik şimdiden çok trend oldu.

Podyumların ünlü modeli Zeliha Çal, yaptırdığım işlemler podyumun yorucu etkilerini azaltmak için çok küçük ama çok etkili dokunuşlar diye konuştu. Birçok güzellik merkezi veya klinikten çağrılıyoruz. Ancak uzman ekip, steril ortam, ekibin güler yüzlülüğü ve verdikleri güven nedeniyle Nishclinica tek tercihim. Her gittiğimde ufak dokunuşlarla kendimi yenilenmiş hissediyorum, doktorumuz Oğuzhan Akgül’de harikalar yaratıyor. dedi.

Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ile teknolojinin son imkanlarını içerisinde bulunduran, müşterilerini kendi evlerindeymiş konforuyla ağırlayan klinik, iş dünyasının ünlülerinden, sosyeteye, podyumun ünlü modellerinden, sanatçılara herkesin tercih sebebi olmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.