POLİS NARKOTİMLER UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

ASAYİŞ 17.07.2021 - 13:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3673+ kez okundu.
 

POLİS NARKOTİMLER UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

Burdur Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliğine Bağlı Narkotimler ve Polis uyuşturucu köpekleri ile birlikte il ve ilçelerde zehir satıcılarına göz açtırmıyor
Burdur Emniyetine bağlı Narkotik Polis Köpeği ve Narkotimleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları arama ve operasyonlarda Burdur merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilen S.O. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 3 şahıs yakalanarak haklarında TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Ve Bulundurmak) suçundan işlem yapılmıştır.   Merkezinde bulunan S.O. isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada ise muhtelif uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilmiş, TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılan S.O. isimli şahıs 14.07.2021 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.  
Burdur Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliğine Bağlı Narkotimler ve Polis uyuşturucu köpekleri ile birlikte il ve ilçelerde zehir satıcılarına göz açtırmıyor

Burdur Emniyetine bağlı Narkotik Polis Köpeği ve Narkotimleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları arama ve operasyonlarda Burdur merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilen S.O. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 3 şahıs yakalanarak haklarında TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Ve Bulundurmak) suçundan işlem yapılmıştır. 

 Merkezinde bulunan S.O. isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada ise muhtelif uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilmiş, TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılan S.O. isimli şahıs 14.07.2021 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.