POLİS NARKOTİMLERİ BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİ

ASAYİŞ 07.11.2020 - 11:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2457+ kez okundu.
 

POLİS NARKOTİMLERİ BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİ

Burdur Emniyet Müdürlüğü Narkotik timleri şüphe üzerine durdurulan bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde1 kilo 165 gram metamfetamin ele geçirdi.
 Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şüphe üzerine arama yapılan ve yürütülen çalışmada Perşembe günü İlimiz merkezinde durdurulan şehirlerarası bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde Narkotik Madde Arama Köpeği Sarik ile birlikte yapılan aramada; Piyasa değeri yaklaşık 500.000 TL civarında olan ve Burdur tarihinde ele geçirilen en yüksek miktar uyuşturucu olan 1 kilo 165 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.S. isimli şahıs ile birlikte ele geçirilen metamfetamin maddesini  “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.
Burdur Emniyet Müdürlüğü Narkotik timleri şüphe üzerine durdurulan bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde1 kilo 165 gram metamfetamin ele geçirdi.

 Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şüphe üzerine arama yapılan ve yürütülen çalışmada Perşembe günü İlimiz merkezinde durdurulan şehirlerarası bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde Narkotik Madde Arama Köpeği Sarik ile birlikte yapılan aramada;

Piyasa değeri yaklaşık 500.000 TL civarında olan ve Burdur tarihinde ele geçirilen en yüksek miktar uyuşturucu olan 1 kilo 165 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.S. isimli şahıs ile birlikte ele geçirilen metamfetamin maddesini  “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.