POLİS NARKOTİMLERİ UYUŞTURUCU ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTTİ

ASAYİŞ 26.06.2020 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3929+ kez okundu.
 

POLİS NARKOTİMLERİ UYUŞTURUCU ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTTİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıca madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik farklı tarihlerde 4 ayrı operasyon yapılmıştır.
POLİS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYON DA Burdur merkez’de F.K. isimli şahsa ait ikamette; 4 kök hint keneviri bitkisi, 1,92 gram kenevir tohumu ve yanık alüminyum folyo parçası ele geçirilmiş, şahsa 2313 SKM ve TCK 191. Maddesine Muhalefet suçları kapsamında işlem yapılmış, işlemlerinin ardından Müdürlüğümüzden serbest bırakılmıştır. Burdur merkez de A.A.Ö. isimli şahsın üzerinde; sentetik kannabinoid (bonzai) enjekte edilmiş kağıt parçası ele geçirilmiş, TCK 191. Maddesine Muhalefet suçu kapsamında işlem yapılan şahıs, işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce TCK 188. Maddesine Muhalefet suçu ile ilgili yürütülen projeli çalışma kapsamında işlem yapılan 5 şahıstan 4’ü 04.06.2020 günü yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklanmış, 1’i ise serbest bırakılmıştır. Aynı dosya kapsamında firari olarak aranan S.A. isimli şahıs, 22.06.2020 günü Bucak ilçesinde yakalanmış ve sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılmıştır.  İlimiz merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheli O.B.B., B.C. ve H.K. isimli şahıslar hakkında TCK 188. Maddesine Muhalefet suçu kapsamında işlem yapılmış, adı geçen şahıslar işlemlerinin ardından Müdürlüğümüzden serbest bırakılmıştır.  
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıca madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik farklı tarihlerde 4 ayrı operasyon yapılmıştır.

POLİS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYON DA

Burdur merkez’de F.K. isimli şahsa ait ikamette; 4 kök hint keneviri bitkisi, 1,92 gram kenevir tohumu ve yanık alüminyum folyo parçası ele geçirilmiş, şahsa 2313 SKM ve TCK 191. Maddesine Muhalefet suçları kapsamında işlem yapılmış, işlemlerinin ardından Müdürlüğümüzden serbest bırakılmıştır.

Burdur merkez de A.A.Ö. isimli şahsın üzerinde; sentetik kannabinoid (bonzai) enjekte edilmiş kağıt parçası ele geçirilmiş, TCK 191. Maddesine Muhalefet suçu kapsamında işlem yapılan şahıs, işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce TCK 188. Maddesine Muhalefet suçu ile ilgili yürütülen projeli çalışma kapsamında işlem yapılan 5 şahıstan 4’ü 04.06.2020 günü yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklanmış, 1’i ise serbest bırakılmıştır. Aynı dosya kapsamında firari olarak aranan S.A. isimli şahıs, 22.06.2020 günü Bucak ilçesinde yakalanmış ve sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılmıştır. 

İlimiz merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheli O.B.B., B.C. ve H.K. isimli şahıslar hakkında TCK 188. Maddesine Muhalefet suçu kapsamında işlem yapılmış, adı geçen şahıslar işlemlerinin ardından Müdürlüğümüzden serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.