POLİS SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

ASAYİŞ 20.02.2020 - 15:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3253+ kez okundu.
 

POLİS SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.
                          SAHTE PARA OPERASYONU  İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada, Denizli İlinde bir iş yerine sahte para vererek araçla Burdur’a gelen şahıslar takibe alınarak durdurulmuş ve araç içerisinde yapılan aramada 240 adet Sahte 100 TL ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak parada sahtecilik suçundan gözaltına alınan şüpheli (Ç.Ö.), (M.K.E) ve (C.B.) isimli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştır.        SAHTE İÇKİ İMAL EDEN ŞAHISLARA BASKIN Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz merkezde sahte içki imal ettikleri gerekçesiyle D.Y. ve R.Ç isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahısların birlikte kalmış oldukları ikamette yapılan aramada kaçak içki yapımında kullanılan 7 litre 860 ml etil alkol ele geçirilmiş ve haklarında 5607 SKM ve 4733 SKM suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakılmıştır.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

                          SAHTE PARA OPERASYONU

 İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada, Denizli İlinde bir iş yerine sahte para vererek araçla Burdur’a gelen şahıslar takibe alınarak durdurulmuş ve araç içerisinde yapılan aramada 240 adet Sahte 100 TL ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak parada sahtecilik suçundan gözaltına alınan şüpheli (Ç.Ö.), (M.K.E) ve (C.B.) isimli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

       SAHTE İÇKİ İMAL EDEN ŞAHISLARA BASKIN

Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz merkezde sahte içki imal ettikleri gerekçesiyle D.Y. ve R.Ç isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahısların birlikte kalmış oldukları ikamette yapılan aramada kaçak içki yapımında kullanılan 7 litre 860 ml etil alkol ele geçirilmiş ve haklarında 5607 SKM ve 4733 SKM suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.