REKTÖR KORKMAZ BASIN KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 12.01.2022 - 13:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3199+ kez okundu.
 

REKTÖR KORKMAZ BASIN KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın kuruluşlarını ziyaret etti.
      Rektör Korkmaz ; göreve ilk geldiğin günden bu yana basın çalışanları ve kuruluşları ile iyi ilişkiler geleneğini sürdürmektedir. Yoğun mesaisi nedeniyle bir araya gelemediği gazeteci ve  basın kuruluşlarını danışmanı Mustafa Kılınç birlikteliğinde ziyaretlerde bulundu. Samimi ber hava içinde geçen ziyarette başta üniversite kent ilişkileri olmak üzere bilgi aktardı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, Burdur İlkadım Gazetesinin  Bürosuna yaptığı ziyarette üretim ve ekonomi açısından Burdur merkez ve ilçelerinde üretim potansiyelinin diğer illerden aşağı olmadığını dile getirdi. Üniversite de başlattığı el dikişi top üretiminin inişli çıkışlı bu işin doğasında olan sorunları bir yana bırakırsak bu gün Burdur’daki yetişmiş insan gücü 150 civarındadır. Bizim bu konudaki çalışmalarımız sürdürülmektedir. Bu konudaki gelişmeler gelecek açısından umut vermektedir. Yeni bir oyun gurubu nedeniyle bir başka spor aktivitesinin malzemelerini üretmek amacı ile çalışmalara başladık. Bu konuda AR-GE çalışmalarımız devam etmektedir. Şayet bu konuda olumlu çalışmanın gelişmesi bizim yeni bir alanda üretimimizin önünü açacaktır.  Kamuoyunda hep üniversiteler bazı çalışmalar da toplumun önünü açmalıdır gibi söylemlerle karşılaşıyoruz. Aynı dinamikleri bizler kentteki sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşlarından da bekliyoruz ifadesini kullandı.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın kuruluşlarını ziyaret etti.

      Rektör Korkmaz ; göreve ilk geldiğin günden bu yana basın çalışanları ve kuruluşları ile iyi ilişkiler geleneğini sürdürmektedir. Yoğun mesaisi nedeniyle bir araya gelemediği gazeteci ve  basın kuruluşlarını danışmanı Mustafa Kılınç birlikteliğinde ziyaretlerde bulundu. Samimi ber hava içinde geçen ziyarette başta üniversite kent ilişkileri olmak üzere bilgi aktardı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, Burdur İlkadım Gazetesinin  Bürosuna yaptığı ziyarette üretim ve ekonomi açısından Burdur merkez ve ilçelerinde üretim potansiyelinin diğer illerden aşağı olmadığını dile getirdi. Üniversite de başlattığı el dikişi top üretiminin inişli çıkışlı bu işin doğasında olan sorunları bir yana bırakırsak bu gün Burdur’daki yetişmiş insan gücü 150 civarındadır. Bizim bu konudaki çalışmalarımız sürdürülmektedir.

Bu konudaki gelişmeler gelecek açısından umut vermektedir. Yeni bir oyun gurubu nedeniyle bir başka spor aktivitesinin malzemelerini üretmek amacı ile çalışmalara başladık. Bu konuda AR-GE çalışmalarımız devam etmektedir. Şayet bu konuda olumlu çalışmanın gelişmesi bizim yeni bir alanda üretimimizin önünü açacaktır.  Kamuoyunda hep üniversiteler bazı çalışmalar da toplumun önünü açmalıdır gibi söylemlerle karşılaşıyoruz. Aynı dinamikleri bizler kentteki sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşlarından da bekliyoruz ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.