REKTÖR KORKMAZ, FC ZORYA LUHANSK KAMPINI ZİYARET ETTİ

SPOR 13.07.2021 - 16:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3660+ kez okundu.
 

REKTÖR KORKMAZ, FC ZORYA LUHANSK KAMPINI ZİYARET ETTİ

MAKÜ Rektörü prof. Dr. Adem Korkmaz İstiklal yerleşkesi içindeki tesislerde FC Zorya Luhansk Kulübü,kampını ziyaret etti
Ukrayna’nın en üst düzey futbol ligi olan Premyer-Liha'da yer alan FC Zorya Luhansk Kulübü, 2021-2022 sezonu kamp programını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde gerçekleştiriyor. MAKÜ Spor Tesisleri’nde sezon hazırlıklarını sürdüren FC Zorya Luhansk futbolcularını Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, antrenman öncesinde ziyaret etti. Ziyarette Rektör Korkmaz ve ekibini kulüp başkanı Stanislav Oganov, teknik direktör Viktor Skripnik ile takım kaptanı Oleksandr Gladkiy karşıladı. Kulüp başkanı Oganov ve takım kaptanı Gladkiy ile bir süre sohbet eden Rektör Korkmaz, kendilerini MAKÜ Spor Tesislerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MAKÜ Spor Tesislerini çok beğendiklerini vurgulayan Kulüp başkanı Stanislav Oganov ise misafirperverliklerinden dolayı Rektör Korkmaz’a, üniversite ekibine teşekkür etti ve önümüzdeki kamp çalışmalarında da MAKÜ Spor Tesislerini tercih edebileceklerini ifade etti
MAKÜ Rektörü prof. Dr. Adem Korkmaz İstiklal yerleşkesi içindeki tesislerde FC Zorya Luhansk Kulübü,kampını ziyaret etti

Ukrayna’nın en üst düzey futbol ligi olan Premyer-Liha'da yer alan FC Zorya Luhansk Kulübü, 2021-2022 sezonu kamp programını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde gerçekleştiriyor.

MAKÜ Spor Tesisleri’nde sezon hazırlıklarını sürdüren FC Zorya Luhansk futbolcularını Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, antrenman öncesinde ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Korkmaz ve ekibini kulüp başkanı Stanislav Oganov, teknik direktör Viktor Skripnik ile takım kaptanı Oleksandr Gladkiy karşıladı.

Kulüp başkanı Oganov ve takım kaptanı Gladkiy ile bir süre sohbet eden Rektör Korkmaz, kendilerini MAKÜ Spor Tesislerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MAKÜ Spor Tesislerini çok beğendiklerini vurgulayan Kulüp başkanı Stanislav Oganov ise misafirperverliklerinden dolayı Rektör Korkmaz’a, üniversite ekibine teşekkür etti ve önümüzdeki kamp çalışmalarında da MAKÜ Spor Tesislerini tercih edebileceklerini ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.