REKTÖR KORKMAZ,” İNSANİ GEÇİM ÜCRETİ KONULU SÖYLEŞİYE KATILDI.

KÜLTÜR 12.06.2020 - 11:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3832+ kez okundu.
 

REKTÖR KORKMAZ,” İNSANİ GEÇİM ÜCRETİ KONULU SÖYLEŞİYE KATILDI.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz “İnsani Geçim Ücreti ve Çalışma Hayatında Dönüşüm” Söyleşisine Katıldı
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından yapılan çalışmalara önemli katkılar koyan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz “İnsani Geçim Ücreti ve Çalışma Hayatında Dönüşüm” konusunda Kırklareli Üniversitesi İktisat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Taha Eğri moderatörlüğündeki söyleşiye katıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ülkemizde de etkili olmasından dolayı yapılan konferans, panel, eğitim gibi çalışmalar dijital ortamda gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) için çalışmaları dijital ortamda aktardı. Kırklareli Üniversitesi İktisat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Taha Eğri’nin konuğu olduğu programda Rektör Korkmaz İGİAD’ın uzun bir süredir öncülük ettiği insani ücret yaklaşımı, içerisinden geçtiğimiz bu dönemde ekonomik olarak KOBİ’ler ve ücretli çalışan kesim bağlamında İGÜ değerlendirmesi, asgari ücretle çalışan kesimin korunması ve çalışma hayatında dönüşüm konularına açıklık getirdi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz “İnsani Geçim Ücreti ve Çalışma Hayatında Dönüşüm” Söyleşisine Katıldı

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından yapılan çalışmalara önemli katkılar koyan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz “İnsani Geçim Ücreti ve Çalışma Hayatında Dönüşüm” konusunda Kırklareli Üniversitesi İktisat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Taha Eğri moderatörlüğündeki söyleşiye katıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ülkemizde de etkili olmasından dolayı yapılan konferans, panel, eğitim gibi çalışmalar dijital ortamda gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) için çalışmaları dijital ortamda aktardı.

Kırklareli Üniversitesi İktisat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Taha Eğri’nin konuğu olduğu programda Rektör Korkmaz İGİAD’ın uzun bir süredir öncülük ettiği insani ücret yaklaşımı, içerisinden geçtiğimiz bu dönemde ekonomik olarak KOBİ’ler ve ücretli çalışan kesim bağlamında İGÜ değerlendirmesi, asgari ücretle çalışan kesimin korunması ve çalışma hayatında dönüşüm konularına açıklık getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.