RUS VE UKRAYNALI GENÇ KIZLAR KLİPTE BULUŞTU

SANAT 15.06.2022 - 10:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3277+ kez okundu.
 

RUS VE UKRAYNALI GENÇ KIZLAR KLİPTE BULUŞTU

Yapmış olduğu yeni albümleriyle büyük çıkış yakalayan İbrahim Bağış 2 haraketli şarkısına aynı anda klip çeken başarılı şarkıcı klibinde ise 37 Ukrayna ve Rus genç kız oynattı
Bugüne kadar yapmış olduğu albümleriyle büyük çıkış yakalayan İbrahim Bağış, müzik düyasında bir ilke imza attı. 2 haraketli şarkısına aynı anda klip çeken başarılı şarkıcı klibinde ise 37 Ukrayna  ve Rus genç kız oynattı. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden İbrahim Bağış,sahilleri coşturacak 2 haraketli şarkısını piyasaya sürdü. Yakışıklı şarkıcı ‘Narim’ şarkısında 7, ‘Bir Şarkım Var’ isimli şarkısının klibinde ise ülkemizde yaşayan Laleli’de mağazalarda çalışan 30 Ukraynalı ve Rus  genç kız oynattı. Aynı anda dijital platformlardaki yerini alan şarkılar şimdiden büyük ilgi gördü. KLİP GELİRİ SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLARA Şarkılarından elde edeceği geliri Ukraynalı savaş mağduru çocuklara bağışlayacağını belirten İbrahim Bağış,’Ateş altında ülkelerinden kaçan, savaşın acımasızlığına tanık olan, savaşta babasını, annesini kaybeden çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü ben tüm zorlukları aşarak bugüne geldim parklarda da yattım köprü altlarından da kaldım.Hiç bir zaman geldiğim yeri unutmadım. Bir gün bunları yapacağımı her zaman bilincindeydim ve yaptım. Zorluğun ne olduğunu biliyorum ve albümden elde edeceğim tüm geliri onlara bağışlayacağım’Laleli esnafının klibime yaptıkları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapacağım yeni projelerle müzik dünyasında fırtınalar estireceğim.’dedi.  
Yapmış olduğu yeni albümleriyle büyük çıkış yakalayan İbrahim Bağış 2 haraketli şarkısına aynı anda klip çeken başarılı şarkıcı klibinde ise 37 Ukrayna ve Rus genç kız oynattı

Bugüne kadar yapmış olduğu albümleriyle büyük çıkış yakalayan İbrahim Bağış, müzik düyasında bir ilke imza attı. 2 haraketli şarkısına aynı anda klip çeken başarılı şarkıcı klibinde ise 37 Ukrayna  ve Rus genç kız oynattı.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden İbrahim Bağış,sahilleri coşturacak 2 haraketli şarkısını piyasaya sürdü. Yakışıklı şarkıcı ‘Narim’ şarkısında 7, ‘Bir Şarkım Var’ isimli şarkısının klibinde ise ülkemizde yaşayan Laleli’de mağazalarda çalışan 30 Ukraynalı ve Rus  genç kız oynattı. Aynı anda dijital platformlardaki yerini alan şarkılar şimdiden büyük ilgi gördü.

KLİP GELİRİ SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLARA

Şarkılarından elde edeceği geliri Ukraynalı savaş mağduru çocuklara bağışlayacağını belirten İbrahim Bağış,’Ateş altında ülkelerinden kaçan, savaşın acımasızlığına tanık olan, savaşta babasını, annesini kaybeden çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü ben tüm zorlukları aşarak bugüne geldim parklarda da yattım köprü altlarından da kaldım.Hiç bir zaman geldiğim yeri unutmadım. Bir gün bunları yapacağımı her zaman bilincindeydim ve yaptım. Zorluğun ne olduğunu biliyorum ve albümden elde edeceğim tüm geliri onlara bağışlayacağım’Laleli esnafının klibime yaptıkları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapacağım yeni projelerle müzik dünyasında fırtınalar estireceğim.’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.