RÜŞVET VERME TEKLİFİNİ KABUL ETMEYEN POLİSLER ÖDÜL ALDI

ASAYİŞ 19.04.2022 - 18:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3356+ kez okundu.
 

RÜŞVET VERME TEKLİFİNİ KABUL ETMEYEN POLİSLER ÖDÜL ALDI

Halkın huzuru ve güvenliği trafik denetiminin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda 11.04.2022 günü saat 22.20 sıralarında Bucak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde yapılan trafik denetimlerinde durdurulan bir araç sürücüsünün, görevlilerimize rüşvet vermek istediğinin tespit edilmesi üzerine, şahıs gerekli adli işlemler yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibine teslim edilmiştir. Sürücü hakkında adli işlemlerin yanı sıra 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 39/2 maddesinden (Yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmak) ve 4925 sayılı Karayolları Taşıma Kanununun 26/e/7 maddesinden (Psikoteknik Değerlendirme Belgesiz Araç Kullanmak) toplam 5.254 TL. İdari para cezası uygulanarak araç trafikten men edilmiştir.     Denetimi gerçekleştiren ve rüşvet verme teşebbüsü karşısında duyarlılık göstererek şahıs hakkında adli işlem başlatan görevlilerimiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik tarafından ödüllendirilmiştir.
Halkın huzuru ve güvenliği trafik denetiminin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda 11.04.2022 günü saat 22.20 sıralarında Bucak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde yapılan trafik denetimlerinde durdurulan bir araç sürücüsünün, görevlilerimize rüşvet vermek istediğinin tespit edilmesi üzerine, şahıs gerekli adli işlemler yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibine teslim edilmiştir.

Sürücü hakkında adli işlemlerin yanı sıra 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 39/2 maddesinden (Yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmak) ve 4925 sayılı Karayolları Taşıma Kanununun 26/e/7 maddesinden (Psikoteknik Değerlendirme Belgesiz Araç Kullanmak) toplam 5.254 TL. İdari para cezası uygulanarak araç trafikten men edilmiştir.

    Denetimi gerçekleştiren ve rüşvet verme teşebbüsü karşısında duyarlılık göstererek şahıs hakkında adli işlem başlatan görevlilerimiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik tarafından ödüllendirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.