SALDA GÖLÜ; “ EVLENEN ÇİFTLER İÇİN STÜDYO GÖREVİ GÖRÜYOR “

YAŞAM 20.07.2019 - 12:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4544+ kez okundu.
 

SALDA GÖLÜ; “ EVLENEN ÇİFTLER İÇİN STÜDYO GÖREVİ GÖRÜYOR “

Burdur Yeşilova İlçesi sınırlarında bulunan “Salda” gölü adeta gelin ve damatların evlilik resimlerini çektirdikleri “Stüdyo plato” gibi kullanılmaktadır.
Salda gölü kıyısı gün geçtikçe çeşitli meslek guruplarının ilgisini çekmeye Devam ediyor mekan sıkıntısı çeken fotoğrafçılıkla geçimini sağlayanlara dış mekan çekimlerinde plato stüdyo görevi görürken yeni evlenen çiftlerin istekleri doğrultusunda bir anı olarak geleceğe taşınması için gün boyu çalışmalarını sürdürmektedirler. Gelin-damat çekim stüdyosuna dönen göl kıyıları dünyada, ülkemizin birçok yerinden buraya gerek Burdur ve Yeşilova ilçesindeki fotoğraf stüdyolarından mesleğinde popüler olmuş kişilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Yurt dışından başta Avrupa  başta olmak üzere Rus ve Japon gelinlerinde tercih ettiği mekanlar arasında sayılmaktadır.             STÜDYO PLATO SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYOR Salda gölü Türkiye’nin mavi ve berrak göl suyu ve doğal güzellikleri ile anı fotoğrafçılığında çok önemli alanlar arasında olduğunu söyleyen dış çekim için mekan araya fotoğrafçı esnafı biz bunu yaparken tıpkı film yönetmenleri gibi mekan seçeneklerini müşterilerimizin önüne örnek çekimler ile önlerine koyuyoruz. Gelin ve damatlar ile kız ve erkek tarafının talepleri doğrultusunda fotoğraf çekimleri için hazırlıklarımıza başlıyoruz. Fotoğraf çekimleri için bazen gün boyu bazen de birkaç günlük bir çalışma gerektiriyor. Harcadığımız zamana göre de fiyatlandırma yapıyoruz. En düşük ücret ise 1.750 TL’den başlıyor elbette ki bu çalışma süresine bağlıdır açıklaması yaptılar                   GELİN VE DAMATLAR MEMNUN AYRILMAKTADIR Burdur- Yeşilova Salda gölü kıyısındaki beyaz kumlara gelin ve damatlık ile anı fotoğraflarını bu doğal güzelliklerde çektirmek için geldiklerini belirten A.Ş ve G.Y Isparta’dan düğün fotoğrafları için anlaştıkları fotoğrafçıları ile dış çekim gelinlik ve damatlık fotoğrafları için geldiklerini Salda gölünün güzelliklerini duyduklarını ancak bu kadar güzel olduğunu buraya geldikleri zaman gerçek anlamda bu büyülü güzelliğe kapıldıklarını söylediler. “BAKA” ile ilgili bir toplantı için  Salda da bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü “BAKA” ile ilgili bir toplantı için  Başdeğirmen çiftlerin dış çekimlerini yapan fotoğrafçı ile selamlaştıktan sonra çiftleri kırmayarak birlikte resim çektirdi. Dış çekim yapan fotoğrafçı esnafı ise meraklılar yüzünden sıkıntı yaşamaktadır.      
Burdur Yeşilova İlçesi sınırlarında bulunan “Salda” gölü adeta gelin ve damatların evlilik resimlerini çektirdikleri “Stüdyo plato” gibi kullanılmaktadır.

Salda gölü kıyısı gün geçtikçe çeşitli meslek guruplarının ilgisini çekmeye Devam ediyor mekan sıkıntısı çeken fotoğrafçılıkla geçimini sağlayanlara dış mekan çekimlerinde plato stüdyo görevi görürken yeni evlenen çiftlerin istekleri doğrultusunda bir anı olarak geleceğe taşınması için gün boyu çalışmalarını sürdürmektedirler. Gelin-damat çekim stüdyosuna dönen göl kıyıları dünyada, ülkemizin birçok yerinden buraya gerek Burdur ve Yeşilova ilçesindeki fotoğraf stüdyolarından mesleğinde popüler olmuş kişilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Yurt dışından başta Avrupa  başta olmak üzere Rus ve Japon gelinlerinde tercih ettiği mekanlar arasında sayılmaktadır.

            STÜDYO PLATO SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYOR

Salda gölü Türkiye’nin mavi ve berrak göl suyu ve doğal güzellikleri ile anı fotoğrafçılığında çok önemli alanlar arasında olduğunu söyleyen dış çekim için mekan araya fotoğrafçı esnafı biz bunu yaparken tıpkı film yönetmenleri gibi mekan seçeneklerini müşterilerimizin önüne örnek çekimler ile önlerine koyuyoruz. Gelin ve damatlar ile kız ve erkek tarafının talepleri doğrultusunda fotoğraf çekimleri için hazırlıklarımıza başlıyoruz. Fotoğraf çekimleri için bazen gün boyu bazen de birkaç günlük bir çalışma gerektiriyor. Harcadığımız zamana göre de fiyatlandırma yapıyoruz. En düşük ücret ise 1.750 TL’den başlıyor elbette ki bu çalışma süresine bağlıdır açıklaması yaptılar

                  GELİN VE DAMATLAR MEMNUN AYRILMAKTADIR

Burdur- Yeşilova Salda gölü kıyısındaki beyaz kumlara gelin ve damatlık ile anı fotoğraflarını bu doğal güzelliklerde çektirmek için geldiklerini belirten A.Ş ve G.Y Isparta’dan düğün fotoğrafları için anlaştıkları fotoğrafçıları ile dış çekim gelinlik ve damatlık fotoğrafları için geldiklerini Salda gölünün güzelliklerini duyduklarını ancak bu kadar güzel olduğunu buraya geldikleri zaman gerçek anlamda bu büyülü güzelliğe kapıldıklarını söylediler. “BAKA” ile ilgili bir toplantı için  Salda da bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü “BAKA” ile ilgili bir toplantı için  Başdeğirmen çiftlerin dış çekimlerini yapan fotoğrafçı ile selamlaştıktan sonra çiftleri kırmayarak birlikte resim çektirdi. Dış çekim yapan fotoğrafçı esnafı ise meraklılar yüzünden sıkıntı yaşamaktadır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.