SANATÇI BERKAY GENÇLERİ COŞTURDU

KÜLTÜR 15.09.2017 - 10:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4165+ kez okundu.
 

SANATÇI BERKAY GENÇLERİ COŞTURDU

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Berkay, Burdurlulara unutulmaz bir konser verdi.
Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Göl Festivali kapsamında şarkıcı Berkay Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Berkay’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Berkay’a özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Berkay seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Göl Festivalinin 4’üncüsünü düzenliyoruz. Göl yoksa Burdur da yok dedik ve onun için bu festivali düzenliyoruz. Burdur Gölü kurmasın diyoruz. Bu yıl aramıza katılan Üniversiteli arkadaşlar var. Onlara da hoş geldiniz diyorum Burdur’u çok seveceksiniz ve gitmek istemeyeceksiniz. Göreve başladığımız günden itibaren Türkiye’nin en sevdiği sanatçıları sizlerle buluşturmaya çalıştık. Bunları da size sorarak yaptık ve bu yıl en çok istenilen sanatçılardan biriydi Berkay kendisini ve ekibini sizlerle buluşturduk.” dedi. Berkay’a bebek seti Konser sonunda Başkan Ercengiz, 2 ay önce baba olan Berkay’a Burdur Belediyesi tarafından hazırlanan bebek setini hediye etti. Hediye için Başkan Ercengiz’e teşekkür eden Berkay, sosyal sorumluluk projelerinde Burdur Belediyesi’ne destek vereceğinin söyledi.  
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Berkay, Burdurlulara unutulmaz bir konser verdi.

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Göl Festivali kapsamında şarkıcı Berkay Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Berkay’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Berkay’a özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Berkay seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Göl Festivalinin 4’üncüsünü düzenliyoruz. Göl yoksa Burdur da yok dedik ve onun için bu festivali düzenliyoruz. Burdur Gölü kurmasın diyoruz. Bu yıl aramıza katılan Üniversiteli arkadaşlar var. Onlara da hoş geldiniz diyorum Burdur’u çok seveceksiniz ve gitmek istemeyeceksiniz. Göreve başladığımız günden itibaren Türkiye’nin en sevdiği sanatçıları sizlerle buluşturmaya çalıştık. Bunları da size sorarak yaptık ve bu yıl en çok istenilen sanatçılardan biriydi Berkay kendisini ve ekibini sizlerle buluşturduk.” dedi.

Berkay’a bebek seti

Konser sonunda Başkan Ercengiz, 2 ay önce baba olan Berkay’a Burdur Belediyesi tarafından hazırlanan bebek setini hediye etti. Hediye için Başkan Ercengiz’e teşekkür eden Berkay, sosyal sorumluluk projelerinde Burdur Belediyesi’ne destek vereceğinin söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.