SANATÇA HEDİYELİK EŞYA HARİKALAR YARATIYOR

KÜLTÜR 09.06.2022 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3338+ kez okundu.
 

SANATÇA HEDİYELİK EŞYA HARİKALAR YARATIYOR

Denizli-İzmir Karayolu üzerinde hediyelik eşya standı açan sanatça ülkemizi Turizm amaçlı gezilerinde uğradıklarında yükte hafif olabilecek ürünleri alabilecekler.
Sanatça firması sahibi Mehmet Kızılaslan, bölgemizde böyle bir konuda gördüğümüz eksiklik üzerine zarar ve kar hesabı yapmadan kolları sıvadık. Elbette Sultanhisar Atça mevkisinde oluşturduğumuz bu  satış reyonunda sadece kendi yaptığımız hediyelik eşyaları satmıyoruz. Daha önce de bunun için buna benzer üretimlerde ehil insanları ve bölgenin tarım ürünleri de dahil herkesi bu çatı altında birlikteliği oluşturmak için davet ettik. Çağrımıza karşılık veren birçok sanat erbabı bize katıldı. Bugün artık ülkemiz de yol boyu ticaretinin gerek ülkemize gelen gerekse ülkemizi Turizm amaçlı gezi maksadı ile dolaşanlar ülkemize katma değer yaratan herkes farkına varmıştır. Bugün önemli yöreler de çok seçenekli ürünlerin satışının yapıldığını yol boyu üzerinde kurulan stantlardan biliyoruz. Bizler boşa geçen zamanın sadece bize maddi kayıp yaşatmadığının farkındayız. İnsan düşünün ve düşlerini ürüne ve maddi gelir sağlayacağını bilen bir canlıdır.  
Denizli-İzmir Karayolu üzerinde hediyelik eşya standı açan sanatça ülkemizi Turizm amaçlı gezilerinde uğradıklarında yükte hafif olabilecek ürünleri alabilecekler.

Sanatça firması sahibi Mehmet Kızılaslan, bölgemizde böyle bir konuda gördüğümüz eksiklik üzerine zarar ve kar hesabı yapmadan kolları sıvadık. Elbette Sultanhisar Atça mevkisinde oluşturduğumuz bu  satış reyonunda sadece kendi yaptığımız hediyelik eşyaları satmıyoruz. Daha önce de bunun için buna benzer üretimlerde ehil insanları ve bölgenin tarım ürünleri de dahil herkesi bu çatı altında birlikteliği oluşturmak için davet ettik. Çağrımıza karşılık veren birçok sanat erbabı bize katıldı.

Bugün artık ülkemiz de yol boyu ticaretinin gerek ülkemize gelen gerekse ülkemizi Turizm amaçlı gezi maksadı ile dolaşanlar ülkemize katma değer yaratan herkes farkına varmıştır. Bugün önemli yöreler de çok seçenekli ürünlerin satışının yapıldığını yol boyu üzerinde kurulan stantlardan biliyoruz. Bizler boşa geçen zamanın sadece bize maddi kayıp yaşatmadığının farkındayız. İnsan düşünün ve düşlerini ürüne ve maddi gelir sağlayacağını bilen bir canlıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.