SEÇİM GÜVENLİĞİ KOMİSYONU TOPLANDI

SİYASET 26.04.2022 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3544+ kez okundu.
 

SEÇİM GÜVENLİĞİ KOMİSYONU TOPLANDI

Seçim Güvenliği Komisyonu ilk toplantısını Gelecek Partisi ev sahipliğinde gerçekleştiriyor
Türkiye, tarihinin en kritik seçimlerinden birisine hazırlanırken, seçimlerde sandık güvenliğini sağlamak amacıyla altı parti tarafından kurulmasına karar verilen Seçim Süreci ve Seçim Güvenliği Komisyonu, faaliyetlerine başlıyor. Altılı masayı oluşturan Gelecek Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin kurulmasına karar verdikleri Seçim Süreci ve Seçim Güvenliği Komisyonu ilk toplantısını Gelecek Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirecek.
Seçim Güvenliği Komisyonu ilk toplantısını Gelecek Partisi ev sahipliğinde gerçekleştiriyor

Türkiye, tarihinin en kritik seçimlerinden birisine hazırlanırken, seçimlerde sandık güvenliğini sağlamak amacıyla altı parti tarafından kurulmasına karar verilen Seçim Süreci ve Seçim Güvenliği Komisyonu, faaliyetlerine başlıyor.

Altılı masayı oluşturan Gelecek Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin kurulmasına karar verdikleri Seçim Süreci ve Seçim Güvenliği Komisyonu ilk toplantısını Gelecek Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.