ŞEHİR MEZARLIKLARIN DA BAYRAM TEMİZLİĞİ

YAŞAM 31.05.2019 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4493+ kez okundu.
 

ŞEHİR MEZARLIKLARIN DA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Asri mezarlık, Sultandere Mezarlığı, Kışla Mahallesi Mezarlığı ve Şehitlikte Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.
Burdur Belediyesi ekipleri tarafından Asri mezarlık, Sultandere Mezarlığı, Kışla Mahallesi Mezarlığı ve Şehitlikte başlatılan Ramazan Bayram öncesinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımlarına başlanıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Park Bahçeler Müdürü Ayla Pesen, Mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Arife günü ve bayram süresince vatandaşlarımızın, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mezarlıklar içerisinde kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıklar temizlenerek çiçekler dikildi. Mezarlık içindeki belirli noktalara yerleştirilen merkezi ses sistemleri ile mezarlıkta Kur'an-ı Kerim okutulacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi  
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Asri mezarlık, Sultandere Mezarlığı, Kışla Mahallesi Mezarlığı ve Şehitlikte Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Burdur Belediyesi ekipleri tarafından Asri mezarlık, Sultandere Mezarlığı, Kışla Mahallesi Mezarlığı ve Şehitlikte başlatılan Ramazan Bayram öncesinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımlarına başlanıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Park Bahçeler Müdürü Ayla Pesen, Mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Arife günü ve bayram süresince vatandaşlarımızın, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mezarlıklar içerisinde kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıklar temizlenerek çiçekler dikildi. Mezarlık içindeki belirli noktalara yerleştirilen merkezi ses sistemleri ile mezarlıkta Kur'an-ı Kerim okutulacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.