ŞEHİT AİLELERİ İÇİN KERMES

EĞİTİM 04.05.2016 - 17:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4247+ kez okundu.
 

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN KERMES

Vali Hasan Kürklü, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin hazırladığı ve tüm gelirinin Şehit Ailelerine bağışlanacağı kermese katıldı.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kermes etkinliğine  Vali Hasan Kürklü, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karakaya, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Taştekin, öğrenciler ve veliler katıldı.   Kermese katılan Vali Hasan Kürklü ve beraberindekileri öğrenciler ellerinde Türk Bayrağı ile karşıladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mücahit Kılınç, öğrencileri ile bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, ülkede yaşanan son olayları da göz önünde bulundurarak, bir farkındalık oluşturmak istedikleri belirtti. Kılınç, tüm gelirini Şehit Ailelerine verilecek kermesin hazırlanmasında öğrencilerin canla başla çalıştıklarını sözlerine ekledi.   Kermesin tüm gelirinin Şehit Ailelerine bağışlanacağından dolayı, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilere teşekkür eden, Vali Hasan Kürklü  bu vesile ile halkımızın güvenliği ve vatan uğruna canlarını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diledi.   Vali Kürklü ve beraberindeki Okul Aile Birliği ve Öğrencilerin hazırladığı ürün stantlarını ziyaret ederek yaptıkları anlamlı etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür etti.  
Vali Hasan Kürklü, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin hazırladığı ve tüm gelirinin Şehit Ailelerine bağışlanacağı kermese katıldı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kermes etkinliğine  Vali Hasan Kürklü, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karakaya, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Taştekin, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Kermese katılan Vali Hasan Kürklü ve beraberindekileri öğrenciler ellerinde Türk Bayrağı ile karşıladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mücahit Kılınç, öğrencileri ile bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, ülkede yaşanan son olayları da göz önünde bulundurarak, bir farkındalık oluşturmak istedikleri belirtti. Kılınç, tüm gelirini Şehit Ailelerine verilecek kermesin hazırlanmasında öğrencilerin canla başla çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

Kermesin tüm gelirinin Şehit Ailelerine bağışlanacağından dolayı, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilere teşekkür eden, Vali Hasan Kürklü  bu vesile ile halkımızın güvenliği ve vatan uğruna canlarını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diledi.

 

Vali Kürklü ve beraberindeki Okul Aile Birliği ve Öğrencilerin hazırladığı ürün stantlarını ziyaret ederek yaptıkları anlamlı etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.