ŞEHİT ANNESİNDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERİMİZE GİYECEK YARDIMI

YAŞAM 20.02.2018 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3959+ kez okundu.
 

ŞEHİT ANNESİNDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERİMİZE GİYECEK YARDIMI

Burdur Yeşilova Sazak köyünden Şehit Annesi Fatma Efek köyünde örgütlediği kadınlara örgüleri Suriye’de çarpışan askerlerimiz için giyecek yardımı götürüyor
İç güvenlik harekatı sırasında Iğdır da oğlu Süleyman Efek 1993 yılında şehit olan Fatma Efek ve Sazak köyünde Suriye de “Zeytin Dalı” operasyonunda çarpışan askerlerimizin ihtiyacını karşılamak amacı ile 350 adet eldiven, bere ve iç çamaşırını Burdur Valiliği bünyesinde bulunan ‘Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yardımı ile Hatay da Suriye sınır bölgesindeki Jandarma Birliği’ne kendisi teslim edecek. Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma yetkilileri tarafından temin edilen ve Şehit Annesi Fatma Efek’e teslim edilen yün ve benzeri malzemelere kendi çabasıyla da aldığı malzemeleri ekleyen şehit annesi 20 gün gibi kısa bir süre içinde Suriye de cephe de çarpışan askerlerimize ihtiyaçları olduğunu düşündüğü malzemeleri ördürterek bu  malzemelerle birlikte Afrin’de çarpışan askerlerimize teslimi için yola çıktı. Şehit annesi Fatma Efek, ülkemizin güvenliği ve mazlum Suriye halkının topraklarına ve evlerine kavuşması için canı pahasına çarpışmaktadır. Hem bir şehit annesi olarak hem de bir Türk annesi olarak onların ayağına taş değmesin dualarıyla getirip kendi elimizle teslim edeceğiz. Sanıyorum Valilik kanalıyla Bucak ilçesinden de bazı malzemeler bizim gittiğimiz araç ile aynı sınır karakoluna teslim edilecekmiş. Bir anne olarak böylesine ki bir organizasyona katıldığım için onurluyum, gururluyum. Şehit annesi Fatma Efek, ayrıca Sazak köyünde bulunan ilkokul çocuklarının yazdığı şiir ve askerlerimize yazdıkları mektupları da birlikte cephedeki askerlerimize teslim etmek üzere askerlerimiz için ördürdüğü giyecek eşyalar ile birlikte götürmektedir.  
Burdur Yeşilova Sazak köyünden Şehit Annesi Fatma Efek köyünde örgütlediği kadınlara örgüleri Suriye’de çarpışan askerlerimiz için giyecek yardımı götürüyor

İç güvenlik harekatı sırasında Iğdır da oğlu Süleyman Efek 1993 yılında şehit olan Fatma Efek ve Sazak köyünde Suriye de “Zeytin Dalı” operasyonunda çarpışan askerlerimizin ihtiyacını karşılamak amacı ile 350 adet eldiven, bere ve iç çamaşırını Burdur Valiliği bünyesinde bulunan ‘Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yardımı ile Hatay da Suriye sınır bölgesindeki Jandarma Birliği’ne kendisi teslim edecek.

Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma yetkilileri tarafından temin edilen ve Şehit Annesi Fatma Efek’e teslim edilen yün ve benzeri malzemelere kendi çabasıyla da aldığı malzemeleri ekleyen şehit annesi 20 gün gibi kısa bir süre içinde Suriye de cephe de çarpışan askerlerimize ihtiyaçları olduğunu düşündüğü malzemeleri ördürterek bu  malzemelerle birlikte Afrin’de çarpışan askerlerimize teslimi için yola çıktı.

Şehit annesi Fatma Efek, ülkemizin güvenliği ve mazlum Suriye halkının topraklarına ve evlerine kavuşması için canı pahasına çarpışmaktadır. Hem bir şehit annesi olarak hem de bir Türk annesi olarak onların ayağına taş değmesin dualarıyla getirip kendi elimizle teslim edeceğiz. Sanıyorum Valilik kanalıyla Bucak ilçesinden de bazı malzemeler bizim gittiğimiz araç ile aynı sınır karakoluna teslim edilecekmiş. Bir anne olarak böylesine ki bir organizasyona katıldığım için onurluyum, gururluyum.

Şehit annesi Fatma Efek, ayrıca Sazak köyünde bulunan ilkokul çocuklarının yazdığı şiir ve askerlerimize yazdıkları mektupları da birlikte cephedeki askerlerimize teslim etmek üzere askerlerimiz için ördürdüğü giyecek eşyalar ile birlikte götürmektedir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.