ŞEHİT TEĞMEN AYFER GÖK KAVŞAĞI AÇILACAK

KÜLTÜR 28.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3146+ kez okundu.
 

ŞEHİT TEĞMEN AYFER GÖK KAVŞAĞI AÇILACAK

Burdur Belediyesi tarafından Türkiye'nin ilk şehit Teğmen Ayfer Gök'ün isminin yaşatılması için alınan F-4 Fantom uçağı, Ayfer Gök Kavşağı’nda sergilenmeye hazır.
 Kentimiz için 2 yıl önce Burdur Belediye Meclisinden alınan bir kararla Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinden ayrılmış F-4 Fantom Savaş Uçağı, Türkiye'nin ilk şehit Teğmen Ayfer Gök'ün ismin yaşatılacağı Ayfer Gök Kavşağı’nda sergilenmek üzere Burdur’a getirilmişti. Şehir merkezinde İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’nde sergilenecek olan F-4 Fantom uçağı, montajlama  ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından, 7 Aralık Cumartesi günü saat:14.00’da yapılacak görkemli açılış töreni ile vatandaşın beğenisine sunulacak.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Şehidimizin isminin, Pilot olması sebebiyle uçağın bulunduğu kavşakta yaşatılması için meclisten karar almıştık. F-4 Fantom Savaş Uçağı’nın sergileneceği alanda ve peyzaj düzenlemesi ve çalışmalarımızı tamamladık. 7 Aralık Cumartesi günü saat:14.00’da açılışını yapmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyor, Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımıza tüm Burdurlu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi tarafından Türkiye'nin ilk şehit Teğmen Ayfer Gök'ün isminin yaşatılması için alınan F-4 Fantom uçağı, Ayfer Gök Kavşağı’nda sergilenmeye hazır.

 Kentimiz için 2 yıl önce Burdur Belediye Meclisinden alınan bir kararla Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinden ayrılmış F-4 Fantom Savaş Uçağı, Türkiye'nin ilk şehit Teğmen Ayfer Gök'ün ismin yaşatılacağı Ayfer Gök Kavşağı’nda sergilenmek üzere Burdur’a getirilmişti. Şehir merkezinde İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’nde sergilenecek olan F-4 Fantom uçağı, montajlama  ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından, 7 Aralık Cumartesi günü saat:14.00’da yapılacak görkemli açılış töreni ile vatandaşın beğenisine sunulacak. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Şehidimizin isminin, Pilot olması sebebiyle uçağın bulunduğu kavşakta yaşatılması için meclisten karar almıştık. F-4 Fantom Savaş Uçağı’nın sergileneceği alanda ve peyzaj düzenlemesi ve çalışmalarımızı tamamladık. 7 Aralık Cumartesi günü saat:14.00’da açılışını yapmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyor, Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımıza tüm Burdurlu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.