ŞEHRİN SULTANLARINI BUCAK’A GETİRİYOR; DURSUN ALİ ERZİNCANLI BUCAK’A GELİYOR

KÜLTÜR 09.12.2021 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2107+ kez okundu.
 

ŞEHRİN SULTANLARINI BUCAK’A GETİRİYOR; DURSUN ALİ ERZİNCANLI BUCAK’A GELİYOR

Bucak Belediyesi, Türkiye’nin sevilen isimleri Dursun Ali Erzincanlı, Veysel Çelikdemir, Mikail Şimşek ve Servet Tekin Bucak’a geliyor
Bucak Belediyesi son yıllarda yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. “Şehrin Sultanları” programı ile Türkiye’nin sevilen isimleri Dursun Ali Erzincanlı, Veysel Çelikdemir, Mikail Şimşek ve Servet Tekin Bucak’a geliyor.                 Program hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Bucak Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürel ve sosyal etkinliklerimizi ön planda tutuyoruz. Kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında Şehrin Sultanları gecesi programını 15 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00’de Bucak Müftülüğü konferans salonunda düzenliyoruz. Ser organizasyonun Şehrin Sultanları turnesi kapsamında yapılacak olan programımızda Türkiye’nin sevilen ismi Dursun Ali Erzincanlı “şiir ve naat”, Servet Tekin  “ilahiler ve ezgiler” ile Veysel Çelikdemir’in “kum sanatı”nın en güzel örneklerini sergileyeceği gecenin sunumunu  Mikail Şimşek yapacak. Duygu seli ile manevi hayatımıza damga vuracak olan Şehrin Sultanları gecemize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.  
Bucak Belediyesi, Türkiye’nin sevilen isimleri Dursun Ali Erzincanlı, Veysel Çelikdemir, Mikail Şimşek ve Servet Tekin Bucak’a geliyor

Bucak Belediyesi son yıllarda yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. “Şehrin Sultanları” programı ile Türkiye’nin sevilen isimleri Dursun Ali Erzincanlı, Veysel Çelikdemir, Mikail Şimşek ve Servet Tekin Bucak’a geliyor.

                Program hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Bucak Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürel ve sosyal etkinliklerimizi ön planda tutuyoruz. Kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında Şehrin Sultanları gecesi programını 15 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00’de Bucak Müftülüğü konferans salonunda düzenliyoruz. Ser organizasyonun Şehrin Sultanları turnesi kapsamında yapılacak olan programımızda Türkiye’nin sevilen ismi Dursun Ali Erzincanlı “şiir ve naat”, Servet Tekin  “ilahiler ve ezgiler” ile Veysel Çelikdemir’in “kum sanatı”nın en güzel örneklerini sergileyeceği gecenin sunumunu  Mikail Şimşek yapacak. Duygu seli ile manevi hayatımıza damga vuracak olan Şehrin Sultanları gecemize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.