SELENAY YATAKLARI CORONA VİRÜSE UYGUN ANTİBAKTERİYEL YATAK ÜRETTİ

TEKNOLOJİ 19.08.2020 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3234+ kez okundu.
 

SELENAY YATAKLARI CORONA VİRÜSE UYGUN ANTİBAKTERİYEL YATAK ÜRETTİ

Selenay Yataklarından corona virüse uygun üretilen antibakteriyel yataklara yoğun ilgi gün geçtikçe artıyor.
 Selenay yatakları Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Resul Çay, pandemi dönemi başlar başlamaz koşullara uygun yeni bir yatak ürettik ve halkın ilgisinden memnunuz. Corona virüs ile birlikte oluşan Pandemiden sonra hayatın daha farklı olacağından dolayı bir çok ürün geliştirdik . Ürünlerin de projelerini tasarlayıp üretimine başladık. Yeni tasarladığımız ürünlerin kumaşlarının antibaktiriyel ve steril özelliklerde olmasına önem veriyoruz dedi. 46 yıldır mobilya sektöründe olan bir firmayız aynı zamanda Selenay yataklarının üretici firmasıyız. Mobilya sektöründe yıllardır birçok ödül aldık amacımız sektörde güzel işlere imza atıp yeni farklı tasarım ve üretimlerle dünya markası olmak.
Selenay Yataklarından corona virüse uygun üretilen antibakteriyel yataklara yoğun ilgi gün geçtikçe artıyor.

 Selenay yatakları Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Resul Çay, pandemi dönemi başlar başlamaz koşullara uygun yeni bir yatak ürettik ve halkın ilgisinden memnunuz. Corona virüs ile birlikte oluşan Pandemiden sonra hayatın daha farklı olacağından dolayı bir çok ürün geliştirdik . Ürünlerin de projelerini tasarlayıp üretimine başladık. Yeni tasarladığımız ürünlerin kumaşlarının antibaktiriyel ve steril özelliklerde olmasına önem veriyoruz dedi.

46 yıldır mobilya sektöründe olan bir firmayız aynı zamanda Selenay yataklarının üretici firmasıyız. Mobilya sektöründe yıllardır birçok ödül aldık amacımız sektörde güzel işlere imza atıp yeni farklı tasarım ve üretimlerle dünya markası olmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.