SİYASİ TARTIŞMALAR YERELE KADAR SIÇRADI

SİYASET 18.10.2021 - 16:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2444+ kez okundu.
 

SİYASİ TARTIŞMALAR YERELE KADAR SIÇRADI

AK Parti Burdur Milletvekili, Cumhur ittifakı Belediyelerinin Bakanlıklardan almış olduğu hizmet ve yatırımlar hakkında bir açıklama yaptı
Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliklerinde Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkanlarımızın talepleri ile ilgili görüşmeler yaparak Bakanlıklarımızdan hizmet ve yatırımlar almaya devam ediyoruz” demiştir. Bu yapılan açıklama Belediyeler arasında bizden ve sizden ayrımının nasıl açık açık yapıldığının en önemli kanıtıdır. Burdur Belediyesi’ne, Yeşilova Belediyesi’ne ve Kocaaliler Belediyesi’ne yardım yapmayan zihniyetin, her fırsatta birlik ve beraberlikten bahsetmesi artık gerçekten komik karşılanmaktadır. Merkezi Hükümetin kin ve garez besleyen, belediyeler arasında ayrım yapan zihniyeti, vatandaşa hizmette kendinden olmayan belediyeleri dışlamaya ve elini kolunu bağlamaya kalkışması ne vicdana ne de ahlaka sığmaktadır. Aslında burada iktidar sahipleri CHP’li ve İyi Partili belediyeleri değil, onlara oy veren vatandaşlarımızı cezalandırmaktır. Parti ayrımı ve partizanlık yapmadan tüm topluma hizmet etmek birincil göreviniz olmalıdır. Ancak anlaşılan o ki, ayrım yapmaya ve kendinizden olmayanları iktidar sopası ile cezalandırmaya devam edeceksiniz. Her platformda Belediyelerimizin hakkı olanı alması ve bu haklarını sonuna kadar savunmayı sürdüreceğiz  
AK Parti Burdur Milletvekili, Cumhur ittifakı Belediyelerinin Bakanlıklardan almış olduğu hizmet ve yatırımlar hakkında bir açıklama yaptı

Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliklerinde Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkanlarımızın talepleri ile ilgili görüşmeler yaparak Bakanlıklarımızdan hizmet ve yatırımlar almaya devam ediyoruz” demiştir.

Bu yapılan açıklama Belediyeler arasında bizden ve sizden ayrımının nasıl açık açık yapıldığının en önemli kanıtıdır.

Burdur Belediyesi’ne, Yeşilova Belediyesi’ne ve Kocaaliler Belediyesi’ne yardım yapmayan zihniyetin, her fırsatta birlik ve beraberlikten bahsetmesi artık gerçekten komik karşılanmaktadır.

Merkezi Hükümetin kin ve garez besleyen, belediyeler arasında ayrım yapan zihniyeti, vatandaşa hizmette kendinden olmayan belediyeleri dışlamaya ve elini kolunu bağlamaya kalkışması ne vicdana ne de ahlaka sığmaktadır.

Aslında burada iktidar sahipleri CHP’li ve İyi Partili belediyeleri değil, onlara oy veren vatandaşlarımızı cezalandırmaktır. Parti ayrımı ve partizanlık yapmadan tüm topluma hizmet etmek birincil göreviniz olmalıdır.

Ancak anlaşılan o ki, ayrım yapmaya ve kendinizden olmayanları iktidar sopası ile cezalandırmaya devam edeceksiniz.

Her platformda Belediyelerimizin hakkı olanı alması ve bu haklarını sonuna kadar savunmayı sürdüreceğiz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.