SİZ VATANDAŞA EZİYETE YEMİNLİ MİSİNİZ?

SİYASET 01.04.2022 - 13:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3670+ kez okundu.
 

SİZ VATANDAŞA EZİYETE YEMİNLİ MİSİNİZ?

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, konutlarda kullanılan doğal gaza yapılan yüzde 35'lik zamma tepki gösterdi.
Davutoğlu İktidara "Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz?" şeklinde seslenen Davutoğlu, "Mübarek Ramazan öncesi doğal gaza yapılan akıl almaz zammın izahı nedir?" diye sordu? Doğal gazda, nisan ayında geçerli olacak mesken abonelerinin tarifesine yüzde 35, sanayi abonelerinin tarifesine yüzde 50 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 44,30 zam yapıldı. Bu zamla beraber konutlara verilen doğal gaza son 1 yılda yüzde 92.8 artış yapılmış oldu. Halkın büyük tepkisini çeken yüksek doğal gaz zammına bir itiraz da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Davutoğlu, iktidara "Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz?" sorusu ile seslendi. Davutoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz? Mübarek Ramazan öncesi doğalgaza yapılan akıl almaz zammın izahı nedir? Ekonomist Cumhurbaşkanına sorarım, bu millet bu zamlarla nasıl geçinecek? İftar, sahur sofraları nasıl kurulacak? Derdimiz Geçim, Çözüm Seçim! #TürkiyedeGelecekVar"  
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, konutlarda kullanılan doğal gaza yapılan yüzde 35'lik zamma tepki gösterdi.

Davutoğlu İktidara "Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz?" şeklinde seslenen Davutoğlu, "Mübarek Ramazan öncesi doğal gaza yapılan akıl almaz zammın izahı nedir?" diye sordu?

Doğal gazda, nisan ayında geçerli olacak mesken abonelerinin tarifesine yüzde 35, sanayi abonelerinin tarifesine yüzde 50 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 44,30 zam yapıldı. Bu zamla beraber konutlara verilen doğal gaza son 1 yılda yüzde 92.8 artış yapılmış oldu.

Halkın büyük tepkisini çeken yüksek doğal gaz zammına bir itiraz da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Davutoğlu, iktidara "Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz?" sorusu ile seslendi.

Davutoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Siz vatandaşa eziyete yeminli misiniz?

Mübarek Ramazan öncesi doğalgaza yapılan akıl almaz zammın izahı nedir? Ekonomist Cumhurbaşkanına sorarım, bu millet bu zamlarla nasıl geçinecek? İftar, sahur sofraları nasıl kurulacak?

Derdimiz Geçim, Çözüm Seçim! #TürkiyedeGelecekVar"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.