SOKAK KONSERLERİ BAŞLIYOR

KÜLTÜR 28.06.2021 - 12:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3781+ kez okundu.
 

SOKAK KONSERLERİ BAŞLIYOR

1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme ile birlikte Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Konserleri Başlıyor
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Konserleri 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Saat:21.00’de başlayacak.uzun bir pandemi dönemi süresinin yaşanmasının ardından ülke genelinde müzisyeninden şarkı icra edenlere kadar birçok insanımızın zor günler geçirmesi nedeniyle şenlikler ve konserlere izin verilmediği günler yaşanıyordu. Bunun yanında insanımızın moral motivasyon açısından sıkıntılı bir dönem yaşanmıştır. Burdur Belediyesi olarak başta gençlerimizin pandemi döneminden yaşamının normale dönmesi ve yaşanan 1.5 yıllık sıkıntının atlatılması için halkımızın da kültürel ve sosyal hayatına katkı için Nurhan Çiftçibaşı Parkında düzenlenecek Sokak Konserlerinde “Anadolu Orkestrası” ve “Efe Ceylan ve Arkadaşları” sahne alacak. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz konsere tüm halkımızı bekliyoruz.  
1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme ile birlikte Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Konserleri Başlıyor

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Konserleri 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Saat:21.00’de başlayacak.uzun bir pandemi dönemi süresinin yaşanmasının ardından ülke genelinde müzisyeninden şarkı icra edenlere kadar birçok insanımızın zor günler geçirmesi nedeniyle şenlikler ve konserlere izin verilmediği günler yaşanıyordu. Bunun yanında insanımızın moral motivasyon açısından sıkıntılı bir dönem yaşanmıştır.

Burdur Belediyesi olarak başta gençlerimizin pandemi döneminden yaşamının normale dönmesi ve yaşanan 1.5 yıllık sıkıntının atlatılması için halkımızın da kültürel ve sosyal hayatına katkı için Nurhan Çiftçibaşı Parkında düzenlenecek Sokak Konserlerinde “Anadolu Orkestrası” ve “Efe Ceylan ve Arkadaşları” sahne alacak. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz konsere tüm halkımızı bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.