TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDAMİRLİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 28.12.2018 - 16:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2247+ kez okundu.
 

TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDAMİRLİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, programı kapsamında ilk olarak Burdur Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.
Burdur Valiliği önündeki protokol karşılamasında Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın yanı sıra Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal tarafından karşılanan Pakdemirli, ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne geçti. İl Müdürü Oktay Darcan ve müdürlük personeliyle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, daha sonra AK parti İl Başkanlığına geçti.           BURDUR DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ        Bir süre partililerle görüşen Bakan Pakdemirli, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Kamil Özcan'ı da makamında ziyaret etti. Buradaki ziyarette Hayvancılık ile uğraşan üreticiler ve üretici birlik başkanları ile görüştü. Sorunları dinleyen Bakan Pakdemirli bakanlık ve ilgili kuruluşların birçok konuda otak projeler üzerinde çalışma yaptığını bunların içinde ise hayvanların küpeleme konusunda yeni bir takım çalışmaların yapıldığını belirtti. Ulu cami de kılınan Cuma namazının ardından çevrede bulunan esnaf dükkanlarını ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde gerçekleşecek sektör toplantısı için üniversite’deki istiklal yerleşkesindeki solana geçti.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, programı kapsamında ilk olarak Burdur Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.

Burdur Valiliği önündeki protokol karşılamasında Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın yanı sıra Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal tarafından karşılanan Pakdemirli, ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne geçti. İl Müdürü Oktay Darcan ve müdürlük personeliyle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, daha sonra AK parti İl Başkanlığına geçti.

          BURDUR DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

       Bir süre partililerle görüşen Bakan Pakdemirli, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Kamil Özcan'ı da makamında ziyaret etti. Buradaki ziyarette Hayvancılık ile uğraşan üreticiler ve üretici birlik başkanları ile görüştü. Sorunları dinleyen Bakan Pakdemirli bakanlık ve ilgili kuruluşların birçok konuda otak projeler üzerinde çalışma yaptığını bunların içinde ise hayvanların küpeleme konusunda yeni bir takım çalışmaların yapıldığını belirtti.

Ulu cami de kılınan Cuma namazının ardından çevrede bulunan esnaf dükkanlarını ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde gerçekleşecek sektör toplantısı için üniversite’deki istiklal yerleşkesindeki solana geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.