TAY REKORA KOŞACAK

KÜLTÜR 21.06.2020 - 13:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3906+ kez okundu.
 

TAY REKORA KOŞACAK

Bir süre önce yaptığı albümle müzik dünyasında büyük çıkış yakalayan ancak,müziği bırakıp oyunculuğa heves saran Selçuk Yıldız,sonunda muradına erdi.
Başarılı oyuncu Selçuk Yıldız’ın başrollerini paylaştığı ‘Tay’isimli sinema filminin çekimleri sona erdi.Murat Özen’in yönetmenliğini yaptığı filmde daha iyi bir hayat kurmak için taşradan İstanbul’a gelen iki kardeşin yaşam savaşı ele alınıyor. Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan filmin Cennes Film estivali’nde yarışmaya sokulacağı bildirildi. Sinema aşkının şarkıcılığı bırakmasına neden olduğunu belirten yakışıklı oyuncu Yıldız,’Çocukluğumdan beri oyunculuğa karşı inanılmaz bir tutkum vardı. Sahnelerde şarkı söylediğimde bile kendimi film setlerinde sanıyordum.Sonunda oyunculuk eğitimi aldım ve birçok dizide rol aldım. İlk kez bir sinema filminde başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçtim çok heyecanlıyım’dedi.  
Bir süre önce yaptığı albümle müzik dünyasında büyük çıkış yakalayan ancak,müziği bırakıp oyunculuğa heves saran Selçuk Yıldız,sonunda muradına erdi.

Başarılı oyuncu Selçuk Yıldız’ın başrollerini paylaştığı ‘Tay’isimli sinema filminin çekimleri sona erdi.Murat Özen’in yönetmenliğini yaptığı filmde daha iyi bir hayat kurmak için taşradan İstanbul’a gelen iki kardeşin yaşam savaşı ele alınıyor. Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan filmin Cennes Film estivali’nde yarışmaya sokulacağı bildirildi.

Sinema aşkının şarkıcılığı bırakmasına neden olduğunu belirten yakışıklı oyuncu Yıldız,’Çocukluğumdan beri oyunculuğa karşı inanılmaz bir tutkum vardı. Sahnelerde şarkı söylediğimde bile kendimi film setlerinde sanıyordum.Sonunda oyunculuk eğitimi aldım ve birçok dizide rol aldım. İlk kez bir sinema filminde başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçtim çok heyecanlıyım’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.