TİCARET BORSASI 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

YAŞAM 22.04.2022 - 16:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3186+ kez okundu.
 

TİCARET BORSASI 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, aynı zamanda geleceği aydınlatan bir dönüm noktasıdır
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102’nci yılı ve aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Gündüzalp mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Milli iradenin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin, bundan tam 102 yıl önce, yani 23 Nisan 1920 tarihinde açılarak, ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur. Milletimiz kendi geleceğine, kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibarıyla göstermiş ve dünyaya ilan etmiştir. Devletini kurmadan meclisini açacak kadar cesaret ve öngörü sahibi olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla köleliğe meydan okumuş, tutsaklığa başkaldırmıştır. Umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, aynı zamanda geleceği aydınlatan bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, milletimiz için çok büyük önem arz eden bugünü, bayram olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiş, bu şekilde onlara verdiği değeri ve güveni ortaya koymuştur. Demokrasinin, Aziz Türk Milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. kuruluş yıl dönümünde, halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü, tüm dünya çocuklarına armağan eden büyük devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.”  
Umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, aynı zamanda geleceği aydınlatan bir dönüm noktasıdır

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102’nci yılı ve aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Gündüzalp mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Milli iradenin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin, bundan tam 102 yıl önce, yani 23 Nisan 1920 tarihinde açılarak, ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur. Milletimiz kendi geleceğine, kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibarıyla göstermiş ve dünyaya ilan etmiştir. Devletini kurmadan meclisini açacak kadar cesaret ve öngörü sahibi olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla köleliğe meydan okumuş, tutsaklığa başkaldırmıştır.

Umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, aynı zamanda geleceği aydınlatan bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, milletimiz için çok büyük önem arz eden bugünü, bayram olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiş, bu şekilde onlara verdiği değeri ve güveni ortaya koymuştur. Demokrasinin, Aziz Türk Milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. kuruluş yıl dönümünde, halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü, tüm dünya çocuklarına armağan eden büyük devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.