TOKYO’DAN “HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA” BEKLİYORUZ

SPOR 18.05.2021 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3222+ kez okundu.
 

TOKYO’DAN “HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA” BEKLİYORUZ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına katılacak Paralimpik Milli Sporcu Murat Turan’ı antrenman yaptığı Gazi Atatürk Stadında ziyaret etti.
Türkiye Bedensel Engelliler Açık Hava Okçuluk Şampiyonu olan Milli Sporcu Murat Turan’ı antreman çalışmalarında ziyaret eden Vali Arslantaş, okçuluk spor dalı hakkında kendisinden bilgi alarak, yay ile hedefe ok atışı yaptı. Vali Arslantaş ziyareti sırasında yaptığı açıklamada; “2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına hazırlanan Paralimpik Milli Sporcu Murat Turan’ı antrenman yaptığı mekanda ziyaret etmek istedim. Yaptığı atış sonrası baktığımız hedefte görüldüğü üzere 98 gün sonra Tokyo’daki oyunlarda altın madalya kazanacağımızı düşünüyoruz. Murat kardeşim 11 aydır günde 8 saat antrenman yaparak çalışıyor. Biz ona inanıyoruz. Murat kardeşime ve Tokyo’daki olimpiyatlara katılacak diğer Milli Sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi. Milli Sporcu Turan’da, ziyareti ve destekleri dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür etti. “Valimizin ve devlet büyüklerimizin kendisine olan inancından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Turan, desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına katılacak Paralimpik Milli Sporcu Murat Turan’ı antrenman yaptığı Gazi Atatürk Stadında ziyaret etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Açık Hava Okçuluk Şampiyonu olan Milli Sporcu Murat Turan’ı antreman çalışmalarında ziyaret eden Vali Arslantaş, okçuluk spor dalı hakkında kendisinden bilgi alarak, yay ile hedefe ok atışı yaptı.

Vali Arslantaş ziyareti sırasında yaptığı açıklamada; “2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına hazırlanan Paralimpik Milli Sporcu Murat Turan’ı antrenman yaptığı mekanda ziyaret etmek istedim. Yaptığı atış sonrası baktığımız hedefte görüldüğü üzere 98 gün sonra Tokyo’daki oyunlarda altın madalya kazanacağımızı düşünüyoruz. Murat kardeşim 11 aydır günde 8 saat antrenman yaparak çalışıyor. Biz ona inanıyoruz. Murat kardeşime ve Tokyo’daki olimpiyatlara katılacak diğer Milli Sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Milli Sporcu Turan’da, ziyareti ve destekleri dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür etti. “Valimizin ve devlet büyüklerimizin kendisine olan inancından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Turan, desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.